O celebră cântăreață de muzică populară cere ajutor: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine!”

O celebră cântăreață de muzică populară cere ajutor: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine!”

O cunoscută interpretă de muzică populară, Rodica Olariu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Pentru a supraviețui are nevoie urgentă de plasmă.

Cântăreața se află în stare gravă și a fost internată aproape o săptămână, la Spitalul de Boli Infecțiose „Victor Babeș’ din Timișoara. Între timp a fost mutată la Spitalul Municipal Arad. Cu toate acestea, ea a reușit să transmită un mesaj disperat prin care cere ajutor.

Rodica Olariu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea având masca de oxigen la gură. Alături de poză este și mesajul cântăreței: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!'

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia s-au mobilizat și au distribuit un mesaj prin care cer ajutorul pentru interpreta de muzică populară.

„Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zâmbim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră.

Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită. Rodica Olariu are nevoie urgent de plasmă de la o persoană cu grupa B3 pozitiv care a fost infectat cu COVID-19, dar s-a vindecat.

Dacă există cineva printre noi sau cunoașteți pe cineva avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Rodi este internată la Spitalul Municipal Arad. Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu', este mesajul distribuit pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook Rodika Olariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro