O celebră cântăreață de muzică populară cere ajutor: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine!”

O celebră cântăreață de muzică populară cere ajutor: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine!”

O cunoscută interpretă de muzică populară, Rodica Olariu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Pentru a supraviețui are nevoie urgentă de plasmă.

Cântăreața se află în stare gravă și a fost internată aproape o săptămână, la Spitalul de Boli Infecțiose „Victor Babeș’ din Timișoara. Între timp a fost mutată la Spitalul Municipal Arad. Cu toate acestea, ea a reușit să transmită un mesaj disperat prin care cere ajutor.

Rodica Olariu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ea având masca de oxigen la gură. Alături de poză este și mesajul cântăreței: „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!'

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia s-au mobilizat și au distribuit un mesaj prin care cer ajutorul pentru interpreta de muzică populară.

„Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zâmbim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră.

Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită. Rodica Olariu are nevoie urgent de plasmă de la o persoană cu grupa B3 pozitiv care a fost infectat cu COVID-19, dar s-a vindecat.

Dacă există cineva printre noi sau cunoașteți pe cineva avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Rodi este internată la Spitalul Municipal Arad. Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu', este mesajul distribuit pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook Rodika Olariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro