Nuami Dinescu, mesaj de suflet pentru toți românii – Actrița s-a luptat cu depresia

Nuami Dinescu, mesaj de suflet pentru toți românii – Actrița s-a luptat cu depresia

Nuami Dinescu, mesaj de suflet pentru toți românii – Actrița s-a luptat cu depresia

În Săptămâna Patimilor, Nuami Dinescu are un mesaj emoționant pentru toți românii. Actrița s-a luptat cu depresia.

Invitată la emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, actrița Nuami Dinescu a făcut un apel către toți românii.

Actrița ne îndeamnă să fim mai atenți la semenii noștri și să învățăm să oferim ajutor, chiar și atunci când nu este cerut.

Nuami Dinescu, mesaj de suflet pentru toți românii

“În urmă cu două zile am văzut o postare că încă o femeie s-a aruncat pe șina de metrou. Pe mine situațiile astea mă lovesc în plex. Nu o fac conștient, dar în momentul în care te lovește o astfel de poveste te gândești în ce situația a fost omul ăla și ce traumă a trăit omul ăla. Nouă nu ne e ușor acum, nu cred că e cineva care poată să spună că îi e ușor și că trăiește pe un nor. Eu pot să aduc pe cineva în lumină, dar și la mine mai bate depresia la ușă. Atunci când simți că ceva e în neregulă, îl poți ajuta. Trebuie să învățăm să citim printre rânduri. Oamenii nu vor cere ajutor cu subiect și predicat. Trebuie să fii atent la ei. E suficient un telefon și o întâlnire. Măcar să încerci să îi ajuți. Trebuie să fim mai atenți la semenii noștri. Și la mine mai bate depresia la ușă”, a spus Nuami Dinescu, la “Răi Da’ Buni”.

Nuami Dinescu s-a luptat cu depresia

De asemenea, Nuami Dinescu a povestit că a fost la un pas de moarte în anii ’90.

“În 1990, după Revoluție, am trecut milimetric pe lângă moarte. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. M-a salvat, dar cu consecințe. Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. N-ar trebui să-i judecați pe oameni niciodată! Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aveam 27 de ani și plângeam când vedeam copii…”, a mai spus Nuami la “Răi da’ Buni”.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete