Gestul emoționant făcut de Andra înainte de Paște

Gestul emoționant făcut de Andra înainte de Paște

Gestul emoționant făcut de Andra înainte de Paște

În Săptămâna Mare, Andra ne îndeamnă să fim mai buni și mai atenți la oamenii din jurul nostru. Gestul emoționant făcut de Andra înainte de Paște.

În prag de sărbători, Andra a demonstrat că este un om cu sufletul mare.

Artista și Cătălin Măruță au mers la un cămin de bătrâni. Încărcați cu multe cadouri, Andra și Cătălin Măruță au reușit să pună un zâmbet pe chipul bătrânilor uitați de familie.

Gestul emoționant făcut de Andra înainte de Paște

“Să fim mai buni înseamnă, mai ales, să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani să dăruim pachete, dar mai ales ca să îi înveselim și să îi ascultăm. Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să vă rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!”, este mesajul transmis de Andra pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Sa fim mai buni inseamna mai ales sa daruim din timpul nostru, din atentia si energia noastra. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciata o imbratisare. Am fost azi alaturi de Catalin la Căminul de bătrâni de la Străulești sa dăruim pachete, dar mai ales ca sa ii inveselim si sa ii ascultăm. Poate nu aveti cum sa faceti cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-as bucura sa va rupeti macar o ora din timp si sa mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atentia voastra ii va bucura enorm! Uitati numai ce primire calduroasa mi-a facut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!

A post shared by Andra (@andra) on

 

 

Vezi si:

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete