Anca Sigartău și-a dorit să-și ia zilele: “Nu aveam bani să-mi plătesc întreţinerea, era atât de greu cu cei trei copii şi mi se părea totul de netrăit”

Anca Sigartău și-a dorit să-și ia zilele

Anca Sigartău și-a dorit să-și ia zilele

Anca Sigartău, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, participă la competiția Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1, alături de fiul ei Teodor. Anca Sigartău și-a dorit să-și ia zilele.

Pentru că s-a născut o învingătoare, Anca Sigartău a trecut cu bine peste toate probleme dificile și împreună cu fiul ei au câstigat atât amuleta în valoare de 1000 de euro, cât şi imunitatea, după ce au consumat o băutură care îți întorcea stomacul pe dos numai când o vedeai.

Anca Sigartău și-a dorit să-și ia zilele: Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor'

Mereu cu zâmbetul pe buze, actrița ascunde o mare dramă în spatele acestei imagini.
În urmă cu câțiva ani, a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Medicii i-au descoperit o tumoră și i-au mai dat de trăit doar un an.

“Nu aveam bani să-mi plătesc întreţinerea, era atât de greu cu cei trei copii şi mi se părea totul de netrăit”

Într-un interviu pentru adevarul.ro, Anca Sigartău și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, o perioadă în care singura soluție i se părea a fi doar sinuciderea.

“Am înţeles şi am acceptat atât de greu că nu toată lumea poate să te iubească. Îţi doreşti să fii iubit, mai ales când ai profesia pe care o am eu. În general, toată lumea îşi doreşte să fie iubită, de aceea şi facem eforturi din toată părţile.
Mă confruntam cu această problemă, o minciună acută din viaţa mea şi mă gândeam că eu cresc 3 copii, îi educ să intre într-un sistem care îi va obliga să accepte minciuni, să se piardă pe sine ca individualităţi. Acela a fost momentul în care, în timpul unui curs despre cultură şi civilizaţie al doamnei Ludmila Patlanjoglu, auzeam lucruri atât de frumoase, deşi eu nu aveam în momentul respectiv bani să-mi plătesc întreţinerea, era atât de greu cu cei trei copii şi mi se părea totul de netrăit.”, a mărturisit Anca Sigartău într-un interviu acordat pentru Adevărul, în emisiunea “Pastila de motivație”.

“Ce aş fi putut să fac, cât aş fi putut să muncesc mai mult? Cât aş fi putut să trag mai mult? Nu aş fi putut să schimb lucrurile. Nu aveam decât varianta să mă închid, să mor, să mă sting. Mă îndreptam spre un lucru clar, îmi doream să mor şi era foarte aproape momentul în care probabil aş fi renuţat la viaţă. Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor, ar fi avut o situaţie financiară mult mai bună . Voiam să închei socotelile pentru ei, să le fie mai bine. Dar acel curs, când auzeam câte lucruiri extraordinare se întâmplă, acele secunde pe care le trăiesc pe scenă, în care oamenii vin şi se simt bine. Acele două ore pe care ţi le-au dat sunt importante, a doua zi au altă forţă să meargă înainte. Pentru momentele acelea îmi dădeam seama că merită şi trăiesc şi că acela este rostul meu”, a povesti Anca Sigartău pentru Adevărul.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete