Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în luna aprilie a anului 2011. Ulterior, Regina Elisabeta a II-a i-a oferit titlul de Ducesă de Cambridge.

Doi ani mai târziu, în iulie 2013, Kate a dat naștere primului ei copil, Prințului George. În mai 2015, Ducesa a adus pe lume o fiică, pe micuța Charlotte, iar în aprilie 2018, Kate i-a dat naștere ultimului ei fiu, Louis.

Acum în vârstă de 38 de ani, Kate este cunoscută drept soția devotată a viitorului rege al Marii Britanii. Din timpul adolescenței, însă, Kate devenise o celebritate pe cont propriu.

Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

Ducesa excela în sport, actorie și muzică. Fotografii cu aceasta din timpul generalei au fost date publicității de către Școala Sfântul Andrei din Pangbourne.

Kate a devenit expertă la sporturi precum tenisul, hocheiul și înotul. A jucat de asemenea teatru, a urmat lecții de balet și step, cânta la flaut și vocal.

O fostă colegă de-a Ducesei mărturisea de curând: „Era o fată atât de iubitoare și caldă. Nu avea nicio picătură de răutate în organism.

Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie ce fel de om era. Îmi este încă greu să mi-o imaginez devenind regină într-o zi.

Când o va face, în schimb, Familia Regală va fi norocoasă să o aibă în fruntea ei.”

Familia Ducesei de Cambridge

Părinții ei sunt Michael și Carole Middleton. Ducesa are o soră și un frate, ambii mai mici, Philippa (Pippa) și, respectiv, James.

Mama Ducesei a lucrat o vreme ca stewardesă, un job considerat sofisticat la vremea respectivă. Acolo l-a cunoscut pe Michael Middleton, dispecer companii aeriene, cu rude în aristocrația Marii Britanii.

Cuplul s-a căsătorit la scurt timp, iar în 1987, părinții lui Kate au pus bazele unei companii de livrări al cărui succes i-a transformat în multi-milionari.

Relația cu Prințul William

Kate și William s-au cunoscut la Universitatea Sf. Andrei din Fife, Scoția. Aveau câteva cursuri împreună, iar în scurt timp au devenit prieteni.

La acea vreme, Kate forma un cuplu cu un alt student, Rupert Finch. În 2002, Kate a pășit pe podiumul unei prezentări de modă dedicată strângerii de fonduri.

Pe scenă, Ducesa a purtat o rochie transparentă care i-a lăsat lenjerie la vedere. Prezent la eveniment a fost și Prințul William, care a devenit atunci mult mai interesat de Kate.

La sfârșitul anului 2002, iubitul lui Kate a absolvit, cuplul s-a despărțit, iar Ducesa și câteva dintre prietenele ei s-au mutat în aceeași clădire cu Prințul.

Relația lor a început în 2002. Cinci ani mai târziu, cuplul s-a despărțit, însă nu pentru mult timp.

În 2010, Prințul William a cerut-o pe Kate de soție în Kenya. William i-a oferit inelul mamei lui, Prințesa Diana.

Inelul, realizat de bijutierul regal Garrard, este confecționat din aur galben și prezintă un safir oval Ceylon de 12 carate, înconjurat de alte 14 diamante solitaire.

Nunta cuplului din 2011 a costat undeva în jurul a 34 de milioane de dolari.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

După ce a descoperit că Adil Rami, partenerul ei de viață, duce o viață dublă și l-a catalogat drept „monstru”, Pamela Anderson își recunoaște partea ei de vină

Lavinia Pîrva, prima apariție TV de la nașterea fiului ei și al lui Ștefan Bănică Junior! Ce spune artista despre noul rol de mamă?

Apariție de senzație a lui Brigitte Macron de Ziua Franței. Presa internațională i-a catalogat ținuta drept „îndrăzneață’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete