Potrivit revistei Globe, Barack și Michelle Obama ar fi divorțat

Barack și Michelle Obama
Barack și Michelle Obama

Barack și Michelle Obama

Considerat a fi unul dintre cele mai stabile cupluri celebre, Barack și Michelle Obama ar parcurge o criză, după spusele revistei americane Globe, citată de Digi24.

Potrivit publicației, fostul cuplu prezidenţial ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

Ceea ce a început ca un zvon pare să capete formă, având în vedere că, potrivit aceleiași publicații, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în compania soţiei sale şi a fiicelor lor, Malia (21 de ani) şi Sasha (18 ani).

Politicianul a preferat să călătorească în jurul lumii din motive profesionale, lăsând astfel educaţia tinerelor exclusiv în grija mamei lor.

Potrivit revistei Globe, Barack și Michelle Obama ar fi divorțat

Nu este prima dată când se speculează că cei doi s-ar despărți. Zvonurile au fost alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea.

Tot ea a dezvăluit că, în momentul în care cariera soţului a început să devină din ce în ce mai de succes, cuplul a trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că cei doi soţi dorm în camere separate şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

Deocamdată niciunul dintre soţi nu a dorit să facă declaraţii pe această temă, astfel încât trebuie aşteptat pentru a vedea dacă este vorba de un nou fake news sau dacă zvonurile devin realitate, mai scrie Digi24.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

Kate Middleton, amuzată copios de fiica ei! Prințesa Charlotte a scos limba mulțimii care venise să salute Familia Regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete