Nu rata saptamana asta!

Muzica

Jazz la Palat

Cand: duminica, 20 februarie, de la 20:30
Unde: la Palatul Ghika (strada Doamna Ghica, nr. 5, sector 2)

Inca nu ai planuri pentru duminica? Ce-ai spune despre o seara cu muzica, intr-un loc deosebit? La Palatul Ghika vei putea asculta jazz, in interpretarea Irinei Sarbu, alaturi de Puiu Pascu, la pian, Ciprian Parghel, la contrabas, si Tudor Parghel, la tobe.

Concertul incepe la ora 20:30, iar taxa de acces este de 25 lei (gratuit pentru posesorii unui card de membru).

Mai multe informatii www.palatul-ghika.ro; rezervari la 0735.44.44.22

 

 

Imperialul lui Beethoven, la Sala Radio


Cand
: 18 februarie, de la ora 19:00
Unde: Sala Radio – strada General Henri M. Berthlot, nr. 60-64, sector 1

Olandezul Theo Wolters va dirija concertul de vineri al Orchestrei Nationale Radio in care pianistul Horia Mihail va interpreta, la noul pian al Salii Radio, Imperialul – Concertul nr. 5 in mi bemol major pentru pian si orchestra, op. 73.

Partea a doua a programului va cuprinde Simfonia I in re major de G.Mahler, cunoscuta si sub denumirea de Titan.

Horia Mihail este unul dintre cei mai renumiti pianisti romani ai momentului. A concertat cu majoritatea orchestrelor simfonice din Romania, cu importante orchestre europene, iar in Statele Unite a fost solist al orchestrelor Boston Pops, Topeka Symphony, Boston University Symphony si University of Illinois Symphony.

Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Radio si prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas – si online pe www.eventim.ro.

 

 

Albume

A Child Is BornTeodora Enache

Este vorba tot despre jazz, cantat de data aceasta de Teodora Enache, alaturi de chitaristul Istvan Gyarfas si contrabasistul Balazs Berkes.

Un album de jazz pur, despre care criticul Florian Lungu a spus ca “este unul dintre cd-urile cele mai placute auzului pe care le-am ascultat in ultima vreme…”

Albumul poate fi cumparat din magazinele de specialitate sau comandat online pe www.muzicadecolectie.ro, la pretul de 25 de lei.

Mai multe informatii gasesti pe www.teodoraenache.com


 

Perfect Byron

Este cel de-al treilea album de studio (primul in limba romana!), se cheama Perfect si cuprinde 16 reorchestrari si adaptari ale unor piese romanesti cunoscute (Exercitiu – Valeriu Sterian, Daca vreiCelelalte cuvinte, Mica tiganiada – Phoenix sau Ochii tai – Alexandru Andries sunt cateva dintre ele).

Albumul este distribuit de A&A Records, la pretul de 29.90 lei.

Mai multe informatii gasesti pe www.byronmusic.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri