Nu era sărbătoarea lui favorită! Cum arăta Crăciunul în copilăria lui Dan Bittman?

Nu era sărbătoarea lui favorită! Cum arăta Crăciunul în copilăria lui Dan Bittman?

În această perioadă, majoritatea persoanelor rememorează cele mai frumoase amintiri din perioada sărbătorilor. Deși Crăciunul era un moment important în familia lui Dan Bittman, în copilărie, aceasta nu era sărbătoarea lui favorită. 

Cum arăta Crăciunul în copilăria lui Dan Bittman?

Deși părinții se străduiau să nu îi lipsească absolut nimic, să aibă un brad frumos împodobit, iar sub el Moș Crăciun să lase darurile mult visate, pentru Dan Bittman, sărbătorile de iarnă reprezentau tot timpul un factor de stres. Artistul a povestit că în fiecare an, atunci când familia se strângea de Crăciun, era nevoit să cânte la vioară, activitate la care nu se pricepea absolut deloc și care nu îi făcea plăcere. Lăsând la o parte acest detaliu, cântărețul își amintește că s-a temut de Moș Crăciun o lungă perioadă de timp, dar cu toate acestea, de fiecare dată se bucura de cadouri din partea acestuia.

“Părinții se dădeau peste cap să fie copilul mulțumit. Normal că aveam brad și mi se părea uriaș, normal că îmi era frică de Moș Crăciun. Apărea, dispărea, nu mă prea prindeam eu de unde dispare, de unde cadouri. Exasperant mi se părea că mă puneau să cânt la vioară, de acolo am și aruncat vioara. La noi în familie era o tradiție, unchiul meu era fondatorul orchestrei medicilor și tata violonist, chiar dacă era inginer electronist, amândoi frații cântau la vioară. E nasol când părinții cred că și copiii trebuie să facă aceeași chestie și mă puneau să cânt la vioară. Eu scârțâiam un minut, două până când toți spuneau: “Aoleu, ăsta nu are talent la nimic! Ce ne facem cu el?” Îi linișteam rapid, din politețe aplaudau și cam asta era, după aceea se împărțeau cadourile.”, a povestit Dan Bittman, potrivit antenastars.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dan Bittman.

Foto: facebook, libertatea.ro, hepta.ro

Citește și:

Cum arăta Iulia Albu în copilărie? Vedeta a avut mereu o pasiune pentru modă: Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap'

35 de ani fără Nichita Stănescu – Boala care l-a ucis în tăcere

De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrecere dimineața de Crăciun împreună? Motivul pentru care cei doi vor lua masa separat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete