Noi detalii despre divorțul dintre Alin și Larisa Oprea

Alin si Larisa Oprea

După 23 de ani de căsnicie, Alin Oprea (49 de ani), fostul solist al trupei Talisman, și soția lui Larisa s-au despărțit.

Unul dintre motivele despărțirii cuplului ar fi fost distanța, Larisa locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo.

Deși străbate o despărțire în ochii publicului, Larisa pare să radieze în fotografiile publicate în mediul online. Imaginile în  GALERIA FOTO de mai sus!

Noi detalii despre divorțul dintre Alin și Larisa Oprea

Al doilea motiv al separării ar fi infidelitatea. Atât Alin, cât și Larisa susțin că au fost înșelați.

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea.

Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei. În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german.

Un om cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată și care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea”, a spus Alin Oprea, pentru Click!.

Alin Oprea: „Realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei”

Solistul mai susține că Larisa l-ar fi înșelat cu nouă bărbați, printre care s-a numărat și un antrenor. „Un alt moment delicat a fost în anul 2014.

Eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță.

La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni TV.

Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri. C-au fost două c-au fost nouă, de-atunci nu mai e ca nouă.

Fac și eu haz de necaz acum însă realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei, acesta fiind de fapt motivul real al divorțului”, a mai declarat artistul, pentru aceeași sursă.

Și despre Alin s-a spus că ar avea de doi ani o amantă

„După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă.

Totul era bine, Alin era ok, numai că, atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut șocul vieții. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înțeleagă cu el, o mințea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit.

Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut și ei acest lucru și nu au știut cum să reacționeze. Bineînțeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta!

Această femeie brunetă cu care Alin are o relație de doi ani. Omul și-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are rușine față de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani.

I-a făcut de râs! A plecat de acasă și nu se mai poate comunica cu el sub nicio formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situația în care sunt copiii lor, de rușinea în care i-a băgat”, a povestit o sursă apropiată perechii, pentru Click!.

Foto: Facebook / Libertatea.ro

Citește și:

Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune: „Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament”

Care crede Andra că este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță? Cei doi formează un cuplu de 14 ani

Ilinca Vandici, despre al doilea copil: „Nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete