Ilinca Vandici, despre al doilea copil: „Nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu”

Ilinca Vandici și fiul ei

Ilinca Vandici (33 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră.

În anul 2017, luna octombrie, vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Andrei Neacșu. Cuplul are împreună un fiu, Zian, născut cu doar câteva luni înaintea nunții, în iulie 2017. În ziua cununiei religioase, fiul perechii a fost creștinat.

Ilinca Vandici, despre al doilea copil: „Nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu”

Recent, Ilinca ne-a vorbit despre revenirea pe platourile de filmare ale emisiunii Bravo, ai stil!, dar și despre al doilea copil.

Întrebată cum s-a acomodat fiului ei revenirii sale la muncă, Ilinca ne-a spus: „Zian înțelege că trebuie să merg la muncă pentru că așa va avea hăinuțe, jucării, mâncare.

Sunt și momente în care plec pe furiș din casă, ca să nu mă vadă, pentru că mai are perioade în care plânge după mine, așa că prefer să nu mă vadă ca să nu fie nicio problemă.

În general, înțelege și mă așteaptă să vin seara acasă. E fericit că m-am întors de la muncă. E un copil înțelegător”.

Vorbind despre al doilea copil, Ilinca ne-a dezvăluit: „Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu.

Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.

Acesta este principalul motiv pentru care în momentul de față nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi. Mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt”.

Foto: Instagram

Citește și:

Nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea pielii! Cum arată Celine Dion la 52 de ani?

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica celebrei actrițe Uma Thurman! Îi seamănă leit!

Demi Moore și-a înșelat primul soț în noaptea dinaintea nunții: „Nu puteam scăpa de căsnicie, dar o puteam sabota”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete