Nimeni nu a știut asta până acum despre Daniel Buzdugan! Fiica lui l-a dat de gol

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de radio de la noi. Cu toate astea, admiratorii, care îl ascultă în fiecare zi la Radio Zu, nu știu prea multe detalii despre viața lui personală. 

Daniel Buzdugal a fost invitat alături de fiica sa, Maria, în vârstă de 9 ani, în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman. Fetița prezentatorului și realizatorului de la Radio Zu au dat din casă multe lucruri despre celebrul său tată.

Nimeni nu a știut asta până acum despre Daniel Buzdugan

Nimeni nu a știu că Buzdugan s-a născut prematur, la șapte luni și, la naștere, cântărea doar un kilogram și o sută de grame. De asemenea, Maria a spus că, în copilărie, tatăl ei mergea cu vaca la câmp. În adolescență, însă, preocupările lui s-au schimbat.

Toată adolescența mi-am petrecut-o la Opera Română din Iași și cântam alături de soliștii de acolo', a mărturisit Buzdugan în emisiunea prezentată de Dan Bittman.

Ce alte lucruri neștiute despre tatăl ei va spune Maria Buzdugan, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în această seară într-o nouă ediție a show-ului „Aici eu sunt vedeta'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Daniel Buzdugan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Momente grele pentru Ileana Constantinescu. Cunoscuta cântăreață are mari probleme de sănătate

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Alexandru Arșinel, declarații șocante după ce a fost operat de urgență: „A fost un infarct'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete