Adrien Brody, îndrăgostit de talentul Alexandrei Dinu: “Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună”

Adrien Brody și Alexandra Dinu au fost prezenți în România pentru avanpremiera filmului Bullet Head. Capcană mortală'. Relaxați, cei doi au vorbit despre rolurile din film și despre experiența de a juca împreună.

Venirea lui Adrien Brody în România reprezintă o premieră și asta pentru că este pentru prima oară când un  laureat cu Premiul Oscar se află în țara noastră la premiera propriului film. Actorul s-a îndrăgostit iremediabil de talentul actoricesc al Alexandrei Dinu, considerând că românca este o actriță de excepție.

Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special. În “Bullet Head. Capcană mortală” joc rolul unui bărbat care a fost sedus de un stil de viață cu activități criminale și lucruri care nu sunt tocmai legale. Singura lui speranță este povestea de dragoste cu Grace, personajul Alexandrei. Doar puritatea și gingășia ei îl face pe acest bărbat să lupte pentru supraviețuire. Am venit în Romania datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood', a spus Adrien Brody.

Să joace alături de Adrien Brody a fost un vis împlinit pe Alexandra Dinu, ea fiind singura apariție feminină din întreaga producție cinematografică.

Este o mare bucurie pentru mine să fiu parte din acest film. A fost visul meu să joc alături de Adrien Brody încă din momentul în care m-am mutat în Statele Unite, în urmă cu aproape trei ani. Nu este un rol substanțial, dar este primul pas. Este mica mea realizare. L-am admirat dintotdeauna pe Adrien Brody. Nu este doar un actor extraordinar, însă am descoperit un artist în adevăratul sens al cuvântului. Este atipic față de lumea de la Hollywood. Este un suflet sensibil și complex, care explorează posibilitățile de exprimare artistică sub toate formele ei. Pictează și arta lui este foarte specială și apreciată. A regizat și câteva spoturi publicitare… Mai presus de toate este un om modest, bun, cu un caracter special. Mă onorează prietenia mea cu el și faptul că a venit în România să susțină această premieră', a spus Alexandra Dinu.

Adrien Brody și Alexandra Dinu joacă împreună în filmul Bullet Head. Capcană mortală', acesta urmând să poată fi văzut în cinematografe începând cu data de 5 ianuarie 2018.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adrien Brody și Alexandra Dinu.

Foto: pr

Citește și:

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Laureatul oscar Adrien Brody a venit în România împreună cu fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu

Anca Lungu, dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe: „Folosesc o cremă personalizată, nu e cumpărată de pe rafturile magazinelor'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete