Niculina Stoican, mărturisiri emoționante. Cum a reușit să depășească perioada în care soțul ei a fost la închisoare?

Niculina Stoican este o cântăreață de muzică populară foarte apreciată în România, iar melodiile sale reușesc să facă atmosferă la orice petrecere. Chiar dacă aduce zâmbetul pe buzele altora, cântăreața a trecut prin clipe foarte grele în momentul în care soțul ei a avut probleme cu legea și a fost închis.

Cum a reușit Niculina Stoican să depășească perioada în care soțul ei a fost la închisoare?

În anul 2014, soțul Niculinei Stoican a ajuns la închisoare pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA în valoare de 13,6 milioane de lei. Sentința a fost de 6 ani, dar soțul cântăreței a fost eliberat după aproape 3 ani și asta datorită comportamentului exemplar. Invitată în emisiunea 'Dincolo de aparențe', Niculina Stoican a mărturisit că perioada petrecută departe de soțul ei a afectat-o foarte mult. Mai exact, cântăreața a suferit de depresie și s-a confruntat cu atacurile de panică, dar a încercat să mascheze toate aceste stări, de dragul celor apropiați.

“Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă.  Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Niculina Stoican.

Foto: facebook, Antena 1

Citește și:

La aproape 72 de ani, Anca Pandrea are probleme serioase de sănătate! În ce stare se află actrița: „Mă doare tot…'

Ultima apariție a Stelei Popescu într-un platou de televiziune. Imagini emoționante cu regretata actriță

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri picante despre relația cu soțul ei: „Eu îl răsfăț cu dragostea mea și lucruri pe care nu le putem dezvălui'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete