Alessandra Stoicescu, dezvăluiri picante despre relația cu soțul ei: „Eu îl răsfăț cu dragostea mea și lucruri pe care nu le putem dezvălui”

Vezi pozele

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, care lucrează în televiziune încă din tinerețe. Oamenii o văd zilnic pe micile ecrane, dar nu știu prea multe lucruri despre viața ei personală.

Prezentatoarea în vârstă de 41 de ani trăiește o poveste de dragoste cu Sergiu Constantinescu de ceva ani, iar cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2013.

Alessandra Stoicescu, dezvăluiri picante despre relația cu soțul ei

În cadrul unui interviu, Alessandra Stoicescu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei și a povestit cum se relaxează ei în timpul liber. Mai mult, el este cel care gătește în casă.

„În bucătărie nu am loc de Sergiu, el este un bucătar desăvârșit, eu stau pe lângă el să-l ajut, să îi mai dau câte un ingredient, el este un spectacol. Fiecare facem lucruri foarte bine, dar la bucătărie nu poate fi egalat, pentru că este foarte creativ. Eu nu am avut niciodată o aplecare către zona asta. Când ne-am cunoscut făcea niște mese de sărbători. Eu îl răsfăț cu dragostea mea și cu echilibrul pe care cred că i-l dau în viață și lucruri pe care nu le putem dezvălui, că este zi.

Îmi place să îi fac surprize. Dacă noi ne-am întâlnit la o vârstă matură, ca să nu spun bătrâni, trebuie să ne iubim, să ne arătăm iubirea și să ne completăm pentru că de asta ne-am întâlnit. Trebuie să îi aduci împlinire și alint celuilalt și să se simtă că e fericit. Trebuie să îl respecți pe celălalt, să nu inșiști pe lucrurile care nu îi plac. Sergiu are copil, o are pe Bianca, pe care eu o văd ca pe o soră, că are 21 de ani, merge în vacanțe împreună cu noi, ea alege.Oamenii nu trebuie să uite de ce sunt împreună, ca să fie fericiți. Poate e o formă de egoism. Dar eu vreau să-l fac pe el fericit și să fiu eu fericită,' a mărturisit Alessandra Stoicescu, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

De asemenea, prezentatoarea a vorbit și despre silueta ei și a mărturisit că nu face nimic special pentru a arată bine la 41 de ani. Ci din contră, îi plac mult dulciurile și nu ține diete.

„Mănânc ciocolată, prăjituri, uneori mi-ar veni să mă duc în pat cu toate dulciuri, dar el nu prea. Am noroc cu metabolismul, mulțumesc mama, mulțumesc tata, pentru că nu fac, nu țin cure de slăbire, dar asta cât o mai ține. N-am făcut niciodată operații estetice sau intervenții, dar nu sunt contra. Dar mi se o prostie să te mutilezi ca să arăți ca nu știu cine dacă nu e nevoie,' a mai adăugat jurnalista.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Alessandra Stoicescu  și soțul ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Alessandra Stoicescu mănâncă tot ce poftește: „Îmi place foarte tare pâinea proaspătă'! Cum de arată atât de bine la 40 de ani

Alessandra Stoicescu își comentează propriile ținute de la Viva! Party

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete