Nicolle Stănese

nicolle stanese

De pe 29 februarie, va fi Prințesa deserturilor la PRO TV, în emisiunea concurs „Bake Off România'. Este sibiancă, are 25 de ani și este mama Anei-Victoria (2 ani și jumătate).

nicolle stanese

Copilărie înseamnă bunici

Mi-am petrecut vacanțele lângă Sibiu, în Mihăileni, în casa părinților mamei, și în Apoldul de Jos, unde s-a născut tatăl meu. Îmi amintesc de sertarul bunicii: acolo era mereu ceva pentru mine și fratele meu.

Îmi petreceam ore întregi alături de bunicul Vasile, cântând cât oile pașteau… Încerc să îi construiesc și fetiței mele amintiri de genul ăsta, care să excludă tableta, telefonul…

Încă sunt studentă la Drept

A fost nevoie să îngheț anul II pentru ca s-a suprapus cu perioada în care am prezentat în Chișinău matinalul „Prima Oră. Eram acolo de luni până vineri și îmi era  imposibil să ajung la cursuri.Când voi termina, o să văd încotro mă va purta viața.

„Bake Off Romania

Culoare, dulce, veselie, momente de tensiune și emoție, oameni motivați să demonstreze că sunt talentați (și sunt!), o locație de vis, o echipă de oameni ce pentru mine sunt eroi, pentru că un om normal nu poate să aibă atât de multă capacitate de muncă, trei jurați impecabil pregătiți, campioni în domeniul gustului, profesioniști în sensul deplin al  cuvântului!

Eu, în bucătărie

Nu aș spune că sunt pricepută, ci mai degrabă că gătesc cu plăcere și când oamenii din jurul meu îmi laudă mâncarea sau, pur și simplu, o savurează, îmi crește inima.

Sigur, susținătorul principal în această poveste este Ana-Victoria, alături de care mă și joc în bucătărie. Gătim împreună și asta dă farmec în plus momentelor!

Ana-Victoria: prenume regale

Mereu mi-am dorit ca numele copilului nostru să însemne ceva pentru el. Ana este numele bunicii din partea tatălui ei, iar Victoria este al mamei mele frumoase. De aici numele fetiței noastre. Cele două bunici, împreună, în numele nepoatei.

Un Rac tipic

O, da! Sunt acel rac ce pare puternic, dar în realitate este extrem de sensibil, care se implică în orice cu tot sufletul, cu toată capacitatea de muncă, cu toată dorința de a impresiona și de a-și duce la bun sfârșit orice proiect.

În ceea ce privește partea mersului cu spatele, pot să te asigur că racii merg cu spatele doar pentru a-și lua avânt.

O carte specială

„Nunta în cer a lui Mircea Eliade. Mi-am regăsit sufletul în acest roman și parte din felul în care simt și cred că totul este predestinat, că fiecare lucru se întâmplă cu un scop, că iubirea perfectă înseamnă menire, regăsirea jumatății pereche. E un roman pentru Raci, că tot vorbeam despre cât de Rac sunt.

Autor: Mihaela Serea

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber