Nicoleta Voica, destăinuiri emoționante. Ce dramă i-a marcat artistei viața?

Atunci când îi vedem pe scenă avem impresia că au o viață perfectă, lipsită de greutăți și de probleme. În realitate, chiar dacă se străduiesc să afișeze tot timpul o imagine pozitivă, mulți artiști ascund adevărate drame, iar aceasta este și povestea Nicoletei Voica.

Apreciată pentru talentul său muzical și invitată deseori la petrecerile românilor, Nicoleta Voica este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și rar vorbește despre viața pe care o are atunci când este departe de ochii publicului. Invitată în platoul unei emisiuni tv, artista a făcut destăinuiri emoționante, povestind care au fost episoadele ce i-au marcat viața și peste care nu a putut trece niciodată.

Prin ce dramă a trecut Nicoleta Voica?

Pierderea persoanelor dragi reprezintă întotdeauna un moment dificil de depășit, însă atunci când aceste evenimente se întâmplă într-un timp foarte scurt, situația este cu atât mai dramatică. Nicoleta Voica a povestit cât de greu a fost să treacă peste moarte fratelui ei, pe care l-a pierdut când acesta avea doar 19 ani. În plus, într-un interval de șapte ani, cântăreața și-a pierdut fratele, mama, care se îmbolnăvise de cancer, și tatăl, iar toate aceste situații au afectat-o foarte puternic.

'Într-un fel, se spune că e mai bine să vorbeşti, ca să te eliberezi, însă, deşi au trecut atâţia ani, nu pot să vorbesc despre asta. Dar eu cred că am trăit cea mai tristă poveste. Mi-au plecat atâţia oameni dragi, că mă mir că mai am suflet. Cel mai mult am suferit când a murit Silviu, fratele meu, la 19 ani. Mama mea avea şi ea cancer, dar am aflat apoi, după moartea lui. Tot timpul stătea aşa, cu mâinile la cap şi nu mai putea. O întrebam ce are şi îmi spunea că 'nu mai suportă să audă cum face pământul pe sicriul lui Silviu.

În şapte ani, au murit toţi. A murit fratele, apoi mama, în trei ani, iar apoi tatăl. Ea nu mai voia să trăiască. Voia să plece la copilul ei. Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu l-am întrebat ce se întâmplă. L-am trimis la doctor. S-a dus la spital şi nu mai venea. M-am dus şi l-am găsit în faţă, la spital. M-am enervat, am intrat la el. A venit medicul mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi. L-au internat. Avea nişte dureri îngrozitoare. L-au operat. M-a rugat să stau lângă el. Când s-au deschis uşile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercam să-l înveselesc, dar nu îmi ieşea. La un moment dat, m-a sunat Tudor Vornicu. M-a ajutat. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul. N-a putut să-i spună el. I-am spus eu. A fost de acord, iar înainte să meargă la operaţie, a pornit un casetofon, a dansat, că el era un dansator. Eu şi mama muream. Nimeni nu ştia de unde îi tăia  piciorul. Când a ieşit din operaţie am văzut. Era de sub genunchi. Au urmat nişte zile cu dureri crunte. A avut o şansă.  A fost dificil. Stătea pe marginea patului şi zicea: “Am venit cu doi papuci şi plec cu unul.” Am venit acasă şi a început calvarul. Am primit ofertă să plec în America şi am plecat. Am făcut un mulaj, l-am luat cu mine în bagaj ca să-i aduc proteză. Cu o zi înainte să-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte să vin, dar am stat pe telefoane.Am auzit-o pe mama: “Du-te, puiule, că mama vine la tine.” Eu l-am ras în cap, singură. Îi cădea părul şi îi intra în gură din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis că mă întorc şi m-a durut foarte tare, că n-am putut să vin', a povestit Nicoleta Voica, în platoul emisiunii  WOWbiz.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu Nicoleta Voica.

Foto: facebook

Citește și:

Tuncay Ozturk, alături de altă femeie după ce a divorțat de Andreea Marin! În ce ipostază au fost surprinși cei doi?

Mariah Carey a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată vedeta acum?

Ședință foto incendiară cu Lidia Buble: „Urăsc când pleci, dar te ador când vii'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete