Nicoleta Voica s-a reinventat! Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme? Abia acum a spus adevărul

Nicoleta Voica s-a schimbat radical în ultima perioadă și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Până acum a fost un mister cum a reușit să atingă această performanță, dar în sfârșit a recunoscut că și-a micșorat stomacul. Cântăreața și-a făcut nu una, ci trei intervenții chirurgicale pentru a atinge rezultatele pe care și le-a dorit.

La vârsta de 61 de ani, Nicoleta Voica se bucură de o nouă viață, care s-a schimbat în doar câteva luni de zile. Ea reușit să scape de peste 30 de kilograme și este mândră de rezultatul său. Cu toate că artista susține faptul că și alimentația corectă a avut un rol foarte important, totuși acest proces de slăbire radical nu ar fi fost posibil fără o intervenție chirurgicală.

Nicoleta Voica a mărturisit cum a slăbit 30 de kilograme. Nu a ținut doar o dietă

Cântăreața a făcut câteva declarații pe această temă în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, care va fi difuzată duminică.

„Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una: micşorarea de stomac, o hernie hiatală – acel căpăcel de la stomac, care nu se închide bine şi care dă acele arsuri, o boală de care suferă 90% din populaţie şi mi-am corectat acele aderenţe, care apar în urma intervenţiilor chirurgicale. Mi-am făcut o curăţenie general interioară şi nici măcar cât un pensat nu m-a durut!', a spus Nicoleta Voica  la Antena Stars.

Artista a fost întrebată și cum stă cu amorul, dar a dezvăluit amuzată: „Mulţumesc, foarte prost!'.

Chiar dacă ea crede în suflete-pereche, Nicoletei Voica îi vine din ce în ce mai greu să mai spere că şi-l va întâlni pe al ei.

„Am văzut eu la televizor că dacă moare persoana iubită, poţi să îl transformi într-un diamant, nu trebuie neapărat să îl arzi sau să îl îngropi. Aşa că m-am gândit ca pe următorul, dacă mai există următorul, să îl fac diamant şi să îl port într-un inel', a mai spus Nicoleta Voica.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Nicoleta Voica, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit 60 de kilograme fiica unei celebre antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen

După ce a născut, a stat departe de ochii lumii! Cum arată acum Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga

Julia Stiles este însărcinată! Celebra actriță va deveni mămică pentru prima data

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete