Nicoleta Nucă, trucuri de frumusețe. La ce a renunțat vedeta pentru a avea un corp perfect și cum se menține în formă?

Nicoleta Nucă s-a remarcat prin vocea ei, acesta participând la mai multe competiții muzicale și devenind cunoscută în anul 2015, atunci când a lansat single-ul „Nu sunt'. Dacă vocea a rămas aceeași de-a lungul timpului, aspectul fizic al vedetei a suferit mici modificări, Nicoleta Nucă apelând la câteva trucuri de frumusețe.

Un cântăreț de succes nu acordă o atenție deosebită doar vocii, ci și aspectului fizic, iar Nicoleta Nucă știe acest lucru foarte bine. Acesta este motivul pentru care cântăreața a făcut o serie de schimbări de-a lungul timpului, care nu numai că au ajutat-o să ajungă la forma fizică pe care și-o dorea, dar i-au îmbunătățit și sănătatea.

Nicoleta Nucă, vegetariană de 9 luni

Nicoleta Nucă s-a schimbat total și este adepta unui stil de viață sănătos. În urmă cu 9 luni, cântăreața a renunțat la carne și și-a construit un regim alimentar echilibrat, care o ajută să se mențină în formă, fără să țină dietă.

“De 9 luni sunt vegetariană, iar această schimbare în viața mea a fost mai mult un experiment personal, dar care îmi place mult, deși eu mă consideram o carnivoră înrăită. Am eliminat doar carnea din alimentație, consum pește și fructe de mare, ouă, puține lactate, fructe și legume', a spus Nicoleta Nucă.

Pe lângă regimul alimentar echilibrat, Nicoleta Nucă își face timp și pentru sport, mergând la sală de 2-3 ori pe săptămână. Când nu e la sală, cursurile de dans o ajută să ardă caloriile și să își tonifieze corpul.

La ce operații estetice a apelat Nicoleta Nucă?

Nicoleta Nucă a trecut printr-o adevărată transfomare din momentul lansării și până în prezent. Aceasta a apelat și la operațiile estetice pentru a rezolva anumite probleme de ordin medical, dar și pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

„La rinoplastie am recurs pentru că aveam o problemă medicală și totodată am intervenit și din punct de vedere estetic, iar sânii doar pentru că mi-am dorit această schimbare', a povestit Nicoleta Nucă.

Pentru a arăta mereu perfect, vedeta are mereu grijă să se demachieze înainte de culcare și să se hidrateze corespunzător.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicoleta Nucă.

Foto: prtariană

Citește și:

Ce scrisoare i-a lăsat Cathriona White lui Jim Carrey înainte de a se sinucide? Mesajul este impresionant

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă un ten impecabil?

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble: „Fata cu care dorm eu acasă seara…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete