Cum reușește Valentina Pelinel să aibă un ten impecabil?

Valentina Pelinel nu numai că are un corp de invidiat, chiar și după ce a născut, dar se poate lăuda și cu o piele fină și un ten impecabil. Chiar dacă natura a fost foarte generoasă cu ea, vedeta are mare grijă de aspectul său fizic și de modul în care arată pielea ei.

Încă de pe vremea când defila pe catwalkurile internaționale, Valentina Pelinel a învățat că trebuie să își îngrijească pielea cu mare atenție, iar secretele învățate atunci i-au fost de mare folos. Cu toate că își protejează tenul, semnele îmbătrânirii își fac simțită prezența, motiv pentru care vedeta a apelat la un tratament, care să îi șteargă imperfecțiunile.

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă un ten impecabil?

Conștientă de faptul că timpul nu iartă pe nimeni, Valentina Pelinel s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Vedeta a apelat la microdermoabraziune, mezoterapie și la procedurile de filler, încercând astfel să estompeze ridurile și să elimine de pe față petele sau cicatricile. Pentru ca efectul să fie de durată, Valentina Pelinel a continuat tratamentul, aplicându-și măști de lifting și regenerare, astfel încât pielea ei să aibă mereu un aspect fresh și să își păstreze fermitatea.

Pe lângă tratamentele cosmetice, Valentina Pelinel are mare grijă și la alimentație, aceasta evitând să consume alimente care ar putea avea efecte nocive asupra pielii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Valentina Pelinel.

Foto: facebook

Citește și:

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble: „Fata cu care dorm eu acasă seara…'

Ramona Bădescu, în lacrimi! „Cine ți-a frânt inima de te apucă plânsul?'

Marcel Iureș, dezvăluiri uluitoare despre copilăria sa: „Am trăit și în subsoluri'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete