Nicole Cherry, dezvăluiri despre al doilea copil: „Așa se zice”

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Acesta a devenit mamă în urmă cu aproape un an, iar acum fanii au asaltat-o cu întrebări legate de un frățior sau surioară pentru Anastasia.

Nicole Cherry este foarte activă în mediul online și ori de câte ori are timp răspunde curiozităților fanilor ei. În ultima perioadă, se pare că aceasta a fost foarte des întrebată când face al doilea copil. Cântăreața a dat cărțile pe față și le-a mărturisit acestora care sunt planurile din acest punct de vedere.

Anastasia va împlini la sfârșitul lunii noiembrie primul anișor din viața ei. Acum este perioada în care descoperă mediul înconjurător și se bucură de achizițiile cognitive pe care le dobândește. Motricitatea sa se dezvoltă văzând cu ochii, motiv pentru care fanii au observat un detaliu care are o anumită interpretare în popor. Mai exact, micuța se ridică în piciorușe și apoi se lasă cu capul în jos și se uită printre picioare. Bătrânii spuneau pe vremuri că pruncul care face acest lucru „ar cere' un frățior sau o surioară.

Nicole Cherry a rămas surprinsă de numărul mare de mesaje primite în urma videoclipului postat și de reacțiile fanilor care făceau aluzie la un potențial bebe doi. Ei bine, artista a ținut să precizeze că în momentul de față, ea și soțul ei nu se gândesc la asta.

„Nici vorbă de frățior sau o surioară, pentru că mi-ați scris foarte multe. Știu că atunci când își ia poziția accea de stă cu fundul în sus, așa se zice, dar nu și în cazul nostru', a spus Nicole Cherry la Instastory.

Celebra cântăreață a născut anul trecut primul său copil și al lui Florin Popa. Cu puțin timp înainte de a împlini 23 de ani, Nicole Cherry și-a ținut în brațe fetița mult dorită. A urmat o perioadă de acomodare și de recuperare, însă ulterior, vedeta și-a reluat proiectele profesionale, iar familia, mai ales mama sa o ajută cu Anastasia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete