Cum s-au costumat vedetele noastre de Halloween? Dana Rogoz, Nicole Cherry, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dat frâu liber imaginației

Halloween este o sărbătoare celebrată în fiecare an pe 31 octombrie, iar anul acesta a avut loc în noaptea de dumincă spre luni. Tradiția își are originea în vechiul festival celtic Samhain, când oamenii aprindeau focuri de tabără și purtau costume pentru a alunga fantomele. În secolul al VIII-lea, Papa Grigore al III-lea a desemnat ziua de 1 noiembrie ca fiind un moment de cinstire a tuturor sfinților.

Apoi, Ziua Tuturor Sfinților a încorporat unele dintre tradițiile Samhain. Seara de dinainte era cunoscută sub numele de All Hallows Eve, iar mai târziu Halloween, scrie History. În timp, Halloween a evoluat într-o zi de activități precum colindatul, sculptarea dovlecilor, adunări festive, costumarea în diverse personaje și împărțirea de dulciuri.

Această sărbătoare a fost împrumutată și la noi în România, iar multe persoane publice și nu numai au profitat și au participat la diverse evenimente organizate în acest weekend. Printre acestea se numără Dana Rogoz care a împărtășit cu fanii săi câteva imagini cu familia sa costumată în personajele din Harry Potter. Singura care nu a avut un costum dedicat a fost micuța Lia care a purtat un simpatic costum de dovlecel. De asemenea, ei au organizat o ședință foto în pădure, frumoasa actriță fiind deghizată într-un lup.

„Sâmbata aceasta a fost foarte veselă. În primul rând, ne-am pus la mintea lui Vlad și am ieșit cu toții în costume pe străzi, prin cartier, încă de la prima oră. El a dorit să poarte costumul lui de Harry Potter. Așa că eu am răsturnat toată casa să găsesc costumul de Hermione, primit cadou de la Moș Nicolae anul trecut.

Iar pentru Radu am improvizat rapid un costum de Hagrid. Și-a pus un parpalac oversized pe el, s-a ciufulit cât mai tare și, detaliul surpriză, i-am găsit o jucarie în formă de pui de dragon pe care să o aibă la el. Vlad avea cicatricea desenată de mine, ochelarii și o baghetă. Iar eu am legat o carte cu o curea, să pară că e materia predată de Hagrid (cine a citit cărțile sau a văzut filmele știe despre ce vorbesc). Iar pe Lia am îmbracat-o în costumul dovleac de anul trecut, dar pe care anul acesta l-a purtat cu mult mai mare entuziasm', a scris Dana Rogoz în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

dana-rogoz-harry-potterSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Schimbând un pic nota, Nicole Cherry a ales o ținută din „101 Dalmațieni', ea fiind Cruella, iar micuța Anastasia un pui de dalmațian. Faimoasa cântăreață a împărtășit cu fanii săi și o amintire de anul trecut când micuța era încă în burtică.

„Anul trecut vs anul ăsta! Cât de repede trece timpul, buburuza mea s-a facut mare', a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiilor special făcute de Halloween.

Pentru că această sărbătoare poate fi un minunat prilej de întâlnire cu prietenii, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales costume inedite. Cei doi au întruchipat personaje celebre din Familia Adams, iar rezultatul a întrecut așteptările. Fanii au reacționat în număr mare la secțiunea de comentarii, lăsând mesaje de apreciere.

„Halloween-ul nu e al nostru, dar ne oferă un context perfect în care să ne jucăm și altfel decât o facem în rolurile pe care le avem pe scenă sau în fața camerei și uite cum a ieșit joaca noastră🖤 Ce părere ai? Ți se pare că suntem din filmul ăla?', a transmis Oana Moșneagu pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram Dana Rogoz, Nicole Cherry, Oana Moșneagu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete