Nicole Cherry a recunoscut că viața de artist cere sacrificii: „O țară întreagă avea așteptări de la mine. M-am îngrășat de la stres”

Nicole Cherry este o tânără cântăreața care a cunoscut succesul la o vârstă foarte fragedă. Chiar dacă se poate spune despre ea că este încă doar un copil, ea învățat că faima nu vine fără sacrificii.

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars, Nicole Cherry nu s-a sfiit să recunoască faptul că presiunea de a fi vedetă e una incredibilă câteodată.  Mai mult decât atât, Nicole Cherry a povestit cât de greu i-a fost în perioada în care a dat examenul de Bacalaureat, când a simțit că tensiunea ajunge la cote maxime.

Nicole Cherry a recunoscut că viața de artist cere sacrificii

„A fost o periodă foarte dificilă pentru mine. Nu mă gândeam neapărat că nu iau Bacul, dar mă gândeam că trebuie să iau o notă onorabilă. Era o presiune foarte mare, pentru că mă gândeam că sunt un exemplu pentru mulți copii. Eram foarte stresată, chiar m-am și îngrășat în perioada aia. La un moment dat am avut coșmaruri, vedeam peste tot titlul „Nicole Cherry nu a luat Bacul'. Am plâns, vorbeam cu mama și-i spuneam că nu iau Bacul. Dincolo de părinți, mi se părea că o țară întreagă avea așteptări de la mine', a povestit Nicole Cherry.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre viața de adolescent, despre cum reușește să se țină departe de tentații și despre cum privește relațiile de iubire la vârsta ei.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Nicole Cherry, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Nu a fost dintotdeauna slabă! Nicole Cherry a povestit cum a reușit să slăbească pentru a fi artistă: „La 7 ani m-am îngrășat foarte mult'

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete