Nicolae Medforth-Mills și soția, pregătiți să devină părinți? Am aflat ce planuri de viitor au cei doi: “Sunt sigur că se va întâmpla…”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Nicolae Medforth-Mills a fost invitatul special al revistei Avantaje, fiind pentru prima oară când a urcat pe scenă pentru a înmâna un trofeu. În cadrul Galei Femeia Anului 2018, Nicolae Medforth-Mills i-a oferit Iuliei Gorneanu premiul Femeia Anului 2018 pentru Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale. 

S-au căsătorit anul trecut, iar nunta lor de basm a fost urmărită de o mulțime de persoane. Povestea de dragoste dintre Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder a început timid, la scurt timp după ce au colaborat pentru un proiect, însă a evoluat frumos, iar cei doi formează acum o familie.

Nicolae Medforth-Mills și soția, pregătiți să devină părinți?

Pentru că în viața oricărui cuplu venirea pe lume a unui copil reprezintă un moment cu adevărat special, am vrut să aflăm dacă Nicolae Medforth-Mills și soția sa, Alina, sunt pregătiți să devină părinți și dacă acest eveniment important va avea loc în viitorul apropiat.

“Sunt sigur că se va întâmpla la un moment dat, dar suntem tineri și nu ne grăbim, avem timp și vrem să facem mai multe lucruri înainte să avem un copil. Foarte multe persoane știu că atunci când apare un copil se schimbă foarte mult cum și ce poți să faci în viață și nu poți să fii la fel de spontan.”, a spus Nicolae Medforth-Mills.

La întrebarea fetiță sau băiețel, Nicolae Medforth-Mills a răspuns clar și răspicat: “Băiețel!”, semn că acesta își dorește un moștenitor care să îi ducă numele mai departe.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea răspunsurile lui Nicolae Medforth-Mills.

Foto: facebook

Citește și:

Ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma: Îl văd ușor stânjenit de…'

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala Femeia Anului 2018? Cele mai frumoase ținute!

Ilinca Vandici ne-a dezvăluit ce face pentru a avea o talie subțire: Am slăbit în ultima perioadă vreo 3 kilograme'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete