Nepotul lui Elvis Presley s-a stins din viață. Avea doar 27 de ani

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Potrivit TMZ, fiul Lisei Marie Presley și al fostului ei soț, Danny Keough, Benjamin Keough, s-a stins din viață la vârsta de doar 27 de ani, în Calabasas, California.

Autoritățile au declarat, pentru sursa menționată anterior, că bărbatul ar fi decedat în urma unei „răni rezultate dintr-un foc de armă auto-provocat” duminică, 12 iulie.

Nepotul lui Elvis Presley s-a stins din viață. Avea doar 27 de ani

Despre vestea copleșitoare, purtătorul de cuvânt al fiicei lui Elvis Presley a declarat pentru E! News:

„Are inima frântă, este absolut devastată și inconsolabilă, însă încearcă să rămână puternică pentru gemenele ei Harper și Finley (11 ani) și pentru fiica ei cea mare, Riley Keough. Adora acel băiat. Era iubirea vieții ei”.

Reprezentantul Lisei nu a comentat detaliile referitoare la decesul fiului ei. În plus, acesta nu a confirmat cauza morții tânărului.

Născut într-o familie cu înclinații artistice, Benjamin își dorea să le calce pe urme străbunilor lui. La fel ca bunicul său, Elvis Presley, și ca tatăl său, Danny, Benjamin își dorea să urmeze o carieră în muzică și Entertainment.

În 2009, Benjamin semnase un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu producătorii Universal pentru a înregistra până la 5 albume. Nu este clar ce s-a întâmplat cu contractul, însă niciun album nu a fost lansat.

Riley, sora lui mai mare, a avut aceleași aspirații și continuă să-și facă un renume la Hollywood. Debutul în film l-a făcut în anul 2010, în pelicula The Runaways.

De atunci, actrița a fost distribuită adesea în filme independente și a construit o relație frumoasă de prietenie cu producătorul Steven Soderbergh, laureat al premiului Oscar.

Deși nu-i este străină celebritatea, Benjamin a dus o viață ceva mai ferită de camerele de fotografiat. În vara anului trecut, nepotul lui Elvis captase însă atenția presei datorită asemănării puternice dintre el și regretatul lui bunic.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Simona Halep, marcată de acest eșec din cariera ei: „Mă trezeam și noaptea din somn plângând”

Cu ce se ocupă acum fost soție a lui Alex Velea? Ana locuiește de anul trecut în Marea Britanie

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete