Soția lui John Travolta a murit. Actrița Kelly Preston a fost răpusă de cancer

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actrița Kelly Preston s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Soția actorului John Travolta a pierdut lupta cu cancerul în dimineața zilei de duminică, 12 iulie.

Soția lui John Travolta a murit. Actrița Kelly Preston a fost răpusă de cancer

Vestea a fost confirmată de partenerul ei de viață. „Cu durere în suflet vă informez că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta ei de doi ani cu cancerul la sân”, a scris actorul, pe contul personal de Instagram. „A luptat cu curaj, dar și cu iubirea și sprijinul multora.”

„Viața lui Kelly și ceea ce iubea nu vor fi uitate”, a continuat actorul. „Voi lua o pauză de la viața publică pentru a le fi alături copiilor mei care și-au pierdut mama. Iertați-mă în avans dacă voi lipsi o vreme.

Dar vă rog să mă credeți că voi simți afecțiunea și gândurile voastre bune în săptămânile și lunile în care urmează să ne vindecăm.”

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, s-a stins din viață după o luptă de doi ani cu cancerul”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei, pentru People.

„Alegând să-și țină lupta privată, Kelly a urmat tratament medical o lungă perioadă de timp, susținută de familia și prietenii ei apropiați.”

John Travolta și Kelly Preston și-au oficializat relația în urmă cu 18 ani și au împreună doi copii, o fiică și un fiu, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Primul lor fiu, Jett, s-a stins din viață la vârsta de doar 16 ani, în 2009.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Simona Halep, marcată de acest eșec din cariera ei: „Mă trezeam și noaptea din somn plângând”

Fiica lui David Beckham a împlinit 9 ani! Ce frumoasă este Harper!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete