Oana Roman încă îl mai iubește pe Marius Elisei: „Este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața”

Oana Roman încă îl mai iubește pe Marius Elisei. Vedeta i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste fostului ei soț, alături de care are o fetiță, pe Isabela. S-au despărțit și nu mai există cale de împăcare, însă Oana își dorește mult să aibă o relație bună cu el de dragul copilului lor.

Oana Roman a fost invitată în podcastul lui Jorge unde a fost întrebată direct dacă încă îl mai iubește sau nu pe Marius Elisei. „O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața', a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu Jorge'.

Vedeta a ținut neapărat să clarifice că nu are cum să-l urască pe Marius Elisei că au împreună un copil. „Il iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă! Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu așa consider că e normal', a declarat vedeta.

oana-roman-si-marius-elisei-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: «Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura». Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi dom trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială!

Nici nu putem să ne batem în vorbe mereu. Eu am zis doar că era foarte gelos și că ar trebui să pun punct mai ales din cauza asta. Nu știu de ce era gelos, întrebați-l pe el'.

Cum a fost afectată Isabela de despărțirea părinților

În același podcast, Oana Roman a vorbit și despre fiica sa și a lui Marius Elisei. Micuța suferă după separarea părinților. „Isa merge la psiholog și ea a cerut să meargă acolo. Pentru că eu am mai avut niște tentative și când s-a produs prima ruptură. Și am dus-o la o fată care este foarte deșteaptă și eu i-am spus Isei că mergem la cineva cu care o să facă dezvoltare personală. Ea a făcut asta și la grădiniță și la after și știe ce înseamnă. I-a plăcut mult de ea, și acum Isa a cerut să mai meargă la psiholog, la Ana.

I-am spus că ce vorbește acolo rămâne doar între ele două, că Ana nu are voie să povestească altora, nici mie nu îmi spune decât dacă e ceva alarmant. (…) Isa merge o dată pe săptămână să vorbească cu ea pentru că e foarte dezechilibrată emoțional și eu fac tot ce pot ca să fie bine', a adăugat Oana Roman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete