Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, replică tăioasă la adresa celor care îi spun că nu vorbește românește

Florin Ristei și Naomi Hedman și-au ținut relația departe de ochii curioșilor încă de la început. Ei s-au cunoscut în urma participării frumoasei sale iubite la emisiunea „X Factor’, iar după un schimb de priviri și câteva replici au devenit unul dintre cele mai frumoase cupluri din România.

Chiar dacă stau destul de departe de ochii curioșilor, cei doi au o relație destul de serioasă, recent cântărețul oferindu-i un frumos inel de logodnă. Frumoasa mulatră a cunoscut familia artistului și s-a declarat îndrăgostită de mâncarea pe care mama lui Florin o pregătește. Cu toate că a declarat că iubește România și tot ce ține de țara noastră, Naomi a primit critici din partea unui fan că nu cunoaște încă limba română. Ea se pregătește și învață limba noastră, însă a recunoscut că unele cuvinte și reguli o pun în dificultate.

Recent, Naomi a fost alături de Florin Ristei în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' și a postat la Instastory o serie de imagini în care ea vorbea în engleză. Unul dintre urmăritori i-a transmis un mesaj care a iritat-o pe frumoasa mulatră.

„Încă nu vorbești Românește…', a scris internautul.

Naomi Hedman nu s-a abținut și i-a dat o replică tăioasă fanului printr-un mesaj pe Instastory: „For all the people always asking me if I speak romanian yet. Vezi-ți de treaba ta! Is that good enough for you?' (n.r Pentru toate persoanele care mă întreabă mereu dacă nu vorbesc română încă. Vezi-ți de treaba ta! Este suficient de bun pentru tine?), a fost mesajul lui Naomi Hedman.

Scânteia dintre Florin Ristei și Naomi a apărut încă din primele momente când Naomi a participat la audiții la X Factor. Aceasta a declarat că a avut foarte mari emoții, însă s-a relaxat în momentul în care Florin Ristei a urcat lângă ea pe scenă.

Imediat după Bootcamp, relația dintre Florin Ristei și Naomi a evoluat în bine și sunt de nedespărțit.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete