Nicoleta Luciu, studii la care nu te-ai fi așteptat. Cu siguranță ar fi avut un succes răsunător

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase femei din România. La cei 40 de ani, frumoasa brunetă arată impecabil și are grijă să ducă o viață sănătoasă. Cu doar câțiva ani în urmă, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor.

Perechea are trei fii și o fiică, Zsolt Junior (13 ani), și tripleții Kim, Kevin și Karoly (10 ani), cărora Nicoleta le oferă întreaga ei atenție.

Ceea ce nu știu fanii este că soția lui Zsolt Csergo are posibilitatea de a-și schimba cariera datorită studiilor pe care le-a urmat. Nicoleta Luciu le-a destăinuit fanilor că înainte de a intra în televiziune aceasta s-a pregătit pentru o profesie nobilă.

De-a lungul anilor, frumoasa brunetă a reușit să intre în atenția publicului datorită aparițiilor sale senzaționale. Ea a avut ocazia să joace în câteva telenovele românești și să fie asistentă TV a unor emisiuni celebre. Fanii au fost surprinși să afle că în tinerețe aceasta s-a pregătit pentru a fi asistentă medicală.

Mai mult decât atât, Nicoleta și-a câștigat primii bani din această meserie, lucrând câțiva ani în acest domeniu. Unul dintre hobby-urile sale încă de mic copil a fost modellingul, motiv pentru care, deși lucra ca asistentă, ea participa și la diferite castinguri, reușind să se facă remarcată în această lume fabuloasă.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat', a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, copilărie traumatizantă din cauza tatălui ei: „Numai în înjurături ne ținea'

Dacă acum Nicoleta Luciu duce o viață lipsită de griji și preocuparea sa principală este familia, viața brunetei nu a fost dintotdeauna așa. Acum câțiva ani, vedeta a povestit cum i-a fost copilăria și cât de mult a afectat-o comportamentul nociv al tatălui său.

„Când știam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitele sau toporul.

Ne retrăgeam fiecare în camera lui. Nici lecțiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineața să-mi fac lecțiile pentru școală. Îmi era foarte frică de el. N-am simțit niciodată dragostea de tată. Numai în înjurături ne ținea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar', spunea vedeta acum șapte ani, potrivit OK! Magazine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete