Nadine Voindrouh, mustrată de compania de electricitate: „Mi-a fost foarte rușine”

Nadine Voindrouh a devenit cunoscută publicului din România în urma participării sale la emisiunea „Școala Vedetelor', în anul 1995. Aceasta a stat o bună perioadă de timp departe de lumea mondenă, însă în mediul online a fost cât se poate de activă. Motiv pentru care a împărtășit cu fanii săi experiența prin care a trecut recent cu o companie de electricitate, în contextul actualelor scumpiri.

Nadine Voindrouh și-a dat examenul maturității anul trecut, ulterior dovedind că poate mai mult s-a înscris și la facultate. Astfel, ea a fost acceptată la o universitate din America într-un program de licență în Știința Psihologiei, în sistem online. Deși a locuit o bună perioadă de timp peste Ocean, vedeta a ales să plece din nou din România și s-a mutat în Franța împreună cu băiețelul ei. Ei bine, se pare că pe fondul crizei energetice, cântăreața a întâmpinat o situație care a rușinat-o. Compania de electricitate i-a trimis o scrisoare prin care a mustrat-o că nu a folosit corect anumite electrocasnice pentru a economisi. Aceste reguli erau stabilite de societatea franceză din zona în care locuiește.

„Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, cum că nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală. Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă. Tot în scrisoarea cu pricina, mi au reamintit care sunt orele în care mă încurajează să spăl la mașina de spălat rufe/ vase sau să folosesc uscătorul de rufe.

Mi-au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicandu-mi să mă încadrez, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață.

În consecință, de ieri mi-am pus alarmă în calendar, cu o ora înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice amintite. Este un pic de frecuș, în sensul că dacă spăl rufele și afară plouă, le usuc în sufragerie, pe uscător, pentru că dacă dau drumul la 13:10, nu mă încadrez să mai și usuc. Însă a două zi, la ora amintită, pot să bag alte rufe la spălat, iar la uscat rufele de cu o zi înainte care sigur nu s au uscat complet. Acest efort este o nimica toată, având în vedere că ne ajută să depășim ceva mai bine perioada și, cine știe, poate așa cum pandemia ne-a mai învățat una, alta, în ciuda dezastrului, poate și din această perioadă vom reuși să scoatem ceva bun. Cât de cât. Sunt curioasă dacă acest nou program de consum electric îmi va îmbunătăți consumul de 23% de luna trecută.

Update: ideea este ca toate aceste mașini pot fi programate sa funcționeze in toiul nopții. Cum pe ale mele inca nu stiu sa le programez, fac un efort sa ma organizez mai bine in orarul dat', a scris Nadine Voindrouh pe Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete