CRBL, dezvăluiri despre următoarea sa participare la un reality-show: „Acolo, trebuie să fii altcineva”

CRBL este unul dintre artiștii iubiți de români atât datorită carierei profesionale, cât și a felului său de a fi. Acesta a participat în ultima perioadă la diverite concursuri sau reality-show-uri, însă recent a mărturisit că este extrem de precaut în ceea ce privește participarea la anumite astfel de emisiuni.

CRBL a participat la Survivor, însă într-un interviu recent a explicat motivul pentru care nu ar putea participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' Cântărețul este șocat de probleme prin care trec concurenții actuali și mai ales de ceea ce sunt puși să mănânce.

„Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima NU! la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…', a spus CRBL, potrivit Click!.

În schimb, provocarea de a participa la Survivor i-a plăcut și chiar ar merge la o variantă similară a emisiunii, mai ales dacă s-ar organiza un „Best of Survivor'.

„În funcţie de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un Celebrity, unBest of Survivor… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet', a mai spus artistul pentru sursa de mai sus.

De asemenea, CRBL a exclus posibilitatea de a participa împreună cu vreun membru din familia sa la un show extrem de solicitant. Motivul l-a dezvăluit chiar el.

„Niciodată. Cu soţia sau cu Alesia, niciodată! Pentru că, acolo, trebuie să fii altcineva. Acolo, nu mai pot fi eu, să decid eu pentru mine. Acolo, trebuie să fiu mult mai protector. Nu mai pot să fiu eu şi am văzut la alte familii care au făcut treaba asta…', a mai mărturisit cântărețul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete