Nadine, secretul unui zâmbet imaculat și a unei danturi sănătoase

Nadine, secretul unui zâmbet imaculat și a unei danturi sănătoase

Nadine s-a făcut remarcată datorită talentului său artistic după ce a participat la Școala Vedetelor, emisiune moderată de Titus Munteanu, în anul 1995. De asemenea, ea este o prezență exotică ce reușește să întoarcă o mulțime de priviri de îndată ce își face apariția.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, frumoasa artistă a dezvăluit care este obiceiul ei zilnic în ceea ce privește igiena danturii, dar și ce mănâncă pentru a avea dinții impecabili de albi.

„Pentru dinţi, folosesc pasta de dinţi naturală cu uleiuri şi plante şi toată ziua mănânc cuişoare. Niciodată gumă, ci cuişoare. Râd toţi prietenii de mine că în cutii frumoase de metal, în loc să am gumă sau bombonele am cuisoare. Cuişoarele sunt un antibacterian natural şi lasă şi un miros parfumat gurii', a povestit Nadine pentru apropotv.ro.

Ceea ce susține vedeta este complet adevărat. Durerile de dinți sunt îngrozitoare. Se utiliza medicamente pentru durere fără prescripție medicală, dar sunt disponibile și tratamente naturale pentru tratarea durerii.

Unul dintre aceste remedii preferate este cuișoarele. Timp de secole, cuișoarele au fost folosite ca tehnică de ameliorare a durerii. Din punct de vedere istoric, tratamentele necesitau introducerea cuișoarelor într-un dinte sau cavitate infectată. Acestea conțin un ingredient activ care amorțește pielea pe care o atinge, care poate oferi o ușurare temporară a durerii de dinți.

Astăzi, în loc să măcinăm cuișoare, putem folosim ulei de cuișoare. Uleiul de cuișoare este produsul concentrat extras din plantă.

Foto: A1.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete