Ce mai face și cum arată acum Paris, fiica legendarului Michael Jackson?

Ce mai face și cum arată acum Paris, fiica legendarului Michael Jackson?

Paris Jackson avea doar 11 ani când tatăl ei a murit în 2009. Dar moartea lui Michael Jackson nu a marcat sfârșitul influenței sale în viața ei.

Acum, la doar o zi distanță de ziua ei de naștere (3 aprilie 1998) când va împlini 23 de ani, singura fiică a regelui Pop mărturisește că modul în care a crescut-o continuă să îi modeleze viața.

„Tatăl meu a fost foarte bun și s-a ocupat să avem o vastă cultură generală, să ne educe și nu doar să ne arate luxul, cum ar fi hoteluri, locuri de cinci stele', a spus Paris Jackson lui Naomi Campbell într-un interviu pentru seria YouTube a supermodelei, „No Filter'.

De profesie model, actriță și cântăreață, aceasta a menționat că a fost concepută la Paris, născută în Los Angeles și a fost crescută „cam peste tot'.

„A fost de parcă am fi văzut totul', a spus ea despre creșterea de creșterea de care a avut parte ea și frații ei, Prince, în vârstă de 24 de ani, și Bigi, în vârstă de 19 ani. „Am văzut țări din lumea a treia. Am văzut fiecare parte a spectrului.'

Privind în urmă, Paris consideră că a fost „o binecuvântare și un privilegiu de a putea trăi atât de mult la o vârstă fragedă'. Și se simte fericită că tatăl ei i-a dat mult mai mult decât o simplă moștenire materială. Legenda muzicii a lăsat-o cu suficiente lecții de viață pentru întreaga viață.

„Sunt, de asemenea, complet conștientă că ar trebui să câștig totul', a spus ea despre poziția ei în viață acum, în timp ce urmărește o serie de proiecte în divertisment și modă. „Trebuie să merg la audiții. Muncesc din greu. Studiez scenarii. Îmi fac treaba.'

Pentru că asta au învățat ea și frații ei încă de la o vârstă fragedă, și anume că este cel mai important.

„Încă din frageda copilărie a fost vorba despre câștigarea de lucruri', și-a amintit ea. „Dacă doream cinci jucării de la FAO Schwarz sau Toys‘RUs trebuia să citim cinci cărți. Este despre a câștiga, nu doar despre a avea dreptul la anumite lucruri la care te gândești: Oh, am primit asta! Este ca și cum ai munci din greu pentru acel lucru și este cu totul altceva. Este o realizare.'

Paris a luat-o pe urmele celebrului său tata, iar una dintre cele mai recente realizări ale ei este înregistrarea și lansarea primul său album solo, „Wilted', la sfârșitul anului trecut.

„Evident, sunt un fan al muzicii sale. Știu versurile tuturor pieselor și, cu siguranță, le voi asculta toată viața. Simt că fiecare perioadă a copilăriei mele îmi va influența viața, indiferent dacă sunt anumite experiențe sau muzica pe care am ascultat-o', a explicat Paris Jackson.

Indiferent de alegerile sale în materie de muzică, legendarul său tată va rămâne pentru totdeauna o sursă de inspirație pentru ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete