Nadine a luat Bacalaureatul la 44 de ani. Ce planuri de viitor are: „Mă pregătesc de facultate”

Are 44 de ani și a luat Bacalaureatul. Nadine a făcut primele declarații despre rezultatele de la examen, dar și despre planurile sale de viitor.

nadine a luat bacul 3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

„L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate', a spus aceasta pentru fanatik.ro.

Din păcate, planurile i-au fost date peste cap. „De anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la facultatea de psihologie așadar trebuie să mă reorientez.', a mai declarat ea.

Nu este prima dată când Nadine dă Bacalaureatul. A mai susținut examenul în urmă cu ani de zile și l-a picat. Ulterior, aceasta s-a înscris la o școală privată unde a repetat liceul.

Nadine, dezvăluiri despre prima probă la Bac

Cântăreață și actriță, Nadine a povestit în urmă cu ani de zile că nu a reușit în adolescență să susțină examenul maturității. Iată că a făcut-o acum, în 2021, la 44 de ani.

Luni, 28 iunie, Nadine a susținut proba la Limba și Literatura română și a avut emoții intense. „M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoţionată, la 44 de ani, alături de copiii de 14 ani (CORECTEZ, 18 ani), am dat şi eu una dintre probele examenului maturităţii. Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poate face pace cu ce a fost.

Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoala’, a povestit Nadine pe o reţea de socializare în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Nadine are un băiat în vârstă de 10 ani, Noah, pentru care reprezintă un adevărat exemplu. Ea i-a fost „colegă’ și au învățat împreună.

Vezi şi subiectele la Română la BAC 2022 şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Vezi rezultate BAC 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete