Carmen Tănase a rămas singură de la vârsta de 39 de ani. Cine a fost celebrul soț al actriței?

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Datorită talentului inegalabil, al vocii pătrunzătoare și a numeroaselor roluri pe care le-a jucat, artista a cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării.

Deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe glume, artista ascunde o adevărată dramă despre care nu a mai vorbit până acum. Ea a rămas văduvă în anul 2000, pe când avea 39 de ani. Ea și-a pierdut soțul, cunoscutul critic de teatru Victor Parhon, care a încetat din viață la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer pulmonar. Erau căsătoriți de 11 ani.

Invitată în cadrul podcast-ului găzduit de Cătălin Măruță, Carmen Tănase a făcut câteva dezvăluiri emoționante legate de căsnicia cu bărbatul vieții sale, care a murit în urmă cu mai bine de două decenii. De asemenea, actrița a mărturisit de ce nu s-a mai recăsătorit.

„A murit de cancer pulmonar. Fuma enorm pentru că el scria noaptea. Deci, la el, o cronică era muncită. Nu ca acum, când se scrie pe un colț de masă ceva despre un spectacol. El nu pleca niciodată de acasă la un spectacol fără să citească încă o dată piesa pe care o vedea, deși era tobă de carte. Oricât de obosit era, pac, lua piesa și o citea', a mai spus Carmen Tănase.

Deși au sperat într-o minune, Carmen Tănase a povestit că a știut de la început că Victor Parhon nu va câștiga lupta cu cancerul.

„Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: «Uite, eu am cancer». A căzut casa pe mine!”, a spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase nu s-a mai căsătorit niciodată

Actrița și-a amintit cu emoție momentul în care a devenit soția regretatului critic de teatru și a dezvăluit că i-a fost foarte greu să spună „DA'. Cei doi s-au hotărât să se căsătorească după ce actrița l-a adus pe lume pe fiul lor, Tudor, la vârsta de 28 de ani.

„Aveam 39 de ani când l-am pierdut, spre 40 așa. Când am împlinit 40 de ani nu mai era. Nu mi-am propus să nu-mi mai refac viața, însă eu m-am și căsătorit foarte greu. Am spus foarte greu DA pentru că nu am considerat niciodată că un act legiferează într-adevăr o legătură strânsă între doi oameni, dar așa erau vremurile atunci. Eram la Teatrul Național din Iași când l-am cunoscut pe Țucu și a venit familia cu tot felul de motive: «Hai să o facem!», că tot făcusem copilul. Aveam 29 de ani când m-am măritat și am făcut copilul fără să fiu căsătorită, la 28 de ani. Ne-am căsătorit când Tudor avea câteva luni. Eu nu i-am spus DA nici la Starea Civilă, i-am spus «Bineînțeles» (râde)', a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Îndrăgita actriță a mărturisit că moartea bărbatului pe care l-a iubit cel mai mult a fost devastatoare pentru ea. Între cei doi parteneri a fost o poveste de iubire atât de intensă, încât celebra artistă nu a mai simțit nevoia să mai ajungă la altar alături de alt bărbat.

„A fost o poveste foarte frumoasă. El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relația asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes. Dimpotrivă, a fost pe invers, pentru că el era un tip foarte obiectiv și destul de, adică, nu era dur, dar era cinstit în meseria lui. Nu conta că era prieten cu actorul respectiv, nu făcea compromisuri. Și eu mi-am luat-o de la oameni. Unii colegi de teatru s-au supărat pe mine. Pentru că a fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv', a mai dezvăluit marea actriță.

Foto: Captură Youtube, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete