N-o să-ți vină să crezi cu se se ocupă astăzi Bianca Brad

A fost una dintre cele mai frumoase femei din România. Mulţi își amintesc de Bianca Brad ca Miss Prințesa Frumuseții, titlu câștigat în anul 1991 datorită zâmbetului, energiei pozitive și frumuseții sale deosebite. La vremea aceea se remarcase deja ca actriţă, din filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader' (1985), „Zâmbet de Soare' (1987), „Duminică în familie' (1987), „Domnișoara Aurica' (1998). Dar adevărata frumuseţe a Biancăi vine din interiorul său. S-a ambiţionat să își păstreze sufletul curat și drumul drept, în ciuda grelelor încercări ale vieţii. După ce i-a murit fetița, puțini îi mai dădeau șanse Biancăi să-și mai revină vreodată… 

Foarte cunoscută publicului din România, Bianca Brad s-a retras din viața mondenă în anul 2007 când o cruntă durere i-a tranșat viaţa, împărţind-o dur în înainte și după. Cu câteva zile înainte de nașterea celui de al doilea copil al său, o fetiţă ce urma să poarte numele Emma, a aflat că urma să fie mama unui… înger. Fetiţa a murit în pântece cu câteva ore înainte să se nască din cauza unei malformaţii.

În timp ce alte mame din maternitate își auzeau copiii scâncind, Bianca își vedea pentru prima și ultima dată copilul născut mort.

După această tragedie Bianca a căzut într-o depresie severă, gândindu-se serios să își ia viaţa. Mai avea însă un băiat, iar gândul la acesta i-a dat puterea să meargă mai departe. A înfiinţat fundaţia EMMA – Mame pentru îngeri' prin intermediul căreia ajută mamele care și-au pierdut copiii să depășească suferinţa.

În prezent Bianca Brad arată, la 51 de ani, la fel ca la 20. Și-a păstrat părul său blond, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor și are breton.

Dar cel mai important lucru este că Bianca Brad a renăscut: este instructor de Pilates și încearcă să ȋși păstreze frumuseţea natural, fără intervenții asupra fizionomiei, declarând că nu dorește să devină o păpușă din plastic'.

Depre decizia sa de a deveni instructor de Pilates, Bianca a mărturisit că acest lucru a însemnat un efort intens și susţinut. Prin intermediul paginii ei de facebook sfătuiește femeile să apeleze la Pilates și postează fotografii demonstrând astfel efectele pozitive ale acestei discipline sportive.

Bianca Brad rămâne una dintre marile frumuseți ale României. Ca femeie este un exemplu de luptă cu încercările vieţii și reușită, în ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate.

Foto: Facebook

Citește și:

O mamă a fost dată afară din avion din cauza unui decolteu îndrăzneț

Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Cum arată fratele lui Kate Middleton? Motivul pentru care s-a luptat cu depresia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete