A murit Miriam Soare. La doar 55 de ani, jurnalista a fost răpusă de cancer

A murit Miriam Soare

A luptat cu toate forțele pentru viața ei, dar boala a fost mai puternică. A murit Miriam Soare. Jurnalista avea 55 de ani și a fost răpusă de cancer.

Informația potrivit căreia Miriam Soare s-a stins din viață a fost făcută publică pe contul acesteia de socializare. Mesajul emoționant a confirmat vestea morții jurnalistei. Problemele de sănătate au început în anul 2015, atunci când Miriam Soare a fost diagnosticată cu cancer la sân. După o dublă mastectomie, jurnalista a aflat că boala s-a extins la plămâni.

A murit Miriam Soare

Miriam Soare a pierdut lupta împotriva cancerului. După ani în care a încercat să dovedească tuturor că poate ieși învingătoare în fața cumplitei maladii, perioada în care a cerut inclusiv sprijinul ministrului Sănătății, prin intermediul unei scrisori deschise, jurnalista s-a stins din viață.

“Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine . Și nu voi ști niciodată . Dar drumul meu a fost până aici . Vă las în urma pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni sau dușmani . Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta . Am fost în viața multora dintre voi . Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit . Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și aș mai fi trăit tot atâtea!”, a fost mesajul apărut pe pagina de facebook a jurnalistei.

Foto: facebook

Citește și:

Maria Constantin: Mi-am găsit putere, m-am adunat și am făcut-o'

Celine Dion a ajuns piele și os: Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă sâcâiți!' – Ce ascunde artista?

Angela Similea se retrage de pe scena muzicală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete