Maria Constantin: “Mi-am găsit putere, m-am adunat și am făcut-o”

Maria Constantin

Maria Constantin

Astăzi, Maria Constantin a fost invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D și a făcut cele mai sincere mărturisiri.

Artista Maria Constantin a oferit detalii despre viața sa de studentă, despre experiențele care au schimbat-o de-a lungul anilor, dar și despre planurile de viitor pe care le are.

“Sunt în anul II la Conservatorul de muzică, la canto clasic, în plină sesiune. Toate le-am luat cu brio până acum, mai am. Am vrut să îl parcurg ca să-mi demonstrez mie că pot, chiar și la 32 de ani. Mi-am găsit putere, m-am adunat și am făcut-o. Încerc să țin pasul cu toate. Muzica populară tot timpul va rămâne, pentru că semnifică legătura dintre mine și tatăl meu, care nu mai este”, a declarat Maria Constantin la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

TEO show

Publicată de Maria Constantin pe Joi, 31 ianuarie 2019

„Niciodată nu am încercat să par altfel decât aș fi și așa sunt eu”

“Niciodată nu am încercat să par altfel decât aș fi și asa sunt eu. Experiențele din viața noastră ne fac să ne mai schimbăm. În perioada ce urmează voi face o campanie cu 10 exemple de femei puternice care au reușit în viață, care au realizat ceva în această viață și sunt un exemplu pentru mine”, a mai spus cântăreața de muzică populară în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

 

Vezi si:

 

 

 

 

 

Foto; facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete