Angela Similea se retrage de pe scena muzicală

Una dintre marile voci ale muzicii românești, Angela Similea a decis să se retragă din lumea muzicală.

Interpreta melodiilor “Să mori de dragoste rănită” sau “Să te gândești din când în când la mine”, cântece care reușesc și astăzi să ne trezească fiori și să ne facă sufletul să vibreze, a hotarât să își dedice mai mult timp familiei.

Angela Similea se retrage de pe scena muzicală

Marea artistă a muzicii se va retrage în America, alături de fiul și nepoții ei.

Până în acest moment, Angela Similea nu a făcut niciun anunț, dar cel mai bun prieten al ei, Ovidiu Komornyik, a dat vestea fanilor îndrăgitei artiste.

“Angela a știut tot timpul când să spună stop. Iar acum a decis să facă asta. Ea nu mai vrea să cânte. Și nici să facă parte din viața publică.
Angela nu se poate desprinde de țara sa și de publicul care i-a oferit atâtea bucurii. Se întoarce aici de fiecare dată cu plăcere, bucuroasă de revederea prietenilor. După un timp petrecut în altă parte, i se face dor de tot”, a declarat Ovidiu Komornyik, potrivit wowbiz.ro.

Melodia “Să mori de dragoste rănită”, compusă de Marcel Dragomir, pe versurile lui Aurel Storin, a fost declarată “melodia secolului al XX-lea” de către public, în gala organizată de TVR 2, în 2000.

În 2005, Angela Similea a revenit pe piața muzicală, după zece ani de absență, cu un nou album, intitulat „Lumea mea', realizat de Ovidiu Komornyk.

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete