Mulți au criticat-o pentru că a câștigat marele premiu de la „Românii au talent”! Ce va face Lorelai Moșneguțu cu 120.000 de euro

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Lorelai Moșneguțu este mare câștigătoare a concursului „Românii au talent' de anul acesta a premiului de 120.000 de euro. Fetița fără mâini, în vârstă de numai de 14 ani ani, a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea ei de viață emoționantă.

Chiar dacă este un copil cu dizabilități și nu a dus o viață normală și ușoară, Lorelai a reușit să își păstreze tot timpul zâmbetul pe buze și să rămână pozitivă în fața greutăților de zi cu zi. Nu are mâini, dar asta nu a împiedicat-o să meargă la școală și la olimpiade, să scrie o carte, să joace teatru, dar și să cânte și să-și cultive talentul.

Alături de mama sa adoptivă, Viorica Pârvan, Lorelai Moșneguțu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Revista Avantaje, în care a povestit în detaliu cum decurge viața ei într-o zi normală. De asemenea, ea a povestit ce planuri are de viitor, dar și ce va face cu banii câștigați la emisiunea care a făcut-o celebră.

„Poate că nu aș fi făcut atât de multe lucruri dacă eram un copil normal, dar cu siguranță pasiunea pentru muzică ar fi rămas. Iubesc tot ce e în jurul meu, natura, oamenii, tot. (…) Fac învățământ la domiciliu și merg la școală doar când am teste sau evaluări. Vreau să urmez liceul pedagogic. (…) Cu banii câștigați de la Românii au talent, vreau să îmi cumpăr un apartament în București, la parter sau la etajul 1, cu mobilă personalizată, și să fie în zona gării. Iar pe restul aș vrea să-i donez pentru copiii sărmani. Că altfel nu e bucurie,' a spus Lorelai Moșneguțu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

„Contează foarte mult relația din familie. Este foarte important ca să fie o echipă între părinte și copil. (…) Momentele cele mai grele au fost oboseala și trezitul la două noaptea, pentru că ea bea apă foarte multă, chiar și noaptea. Dar este un obicei foarte sănătos. Avem un ritual, la 12 noaptea, bem un pahar de apă cu miere. Ne ajută să dormim mai bine.

Dimineața, mă scol cu o oră înaintea ei, pe la 06:30 și pregătesc ceaiul. Apoi mâncăm cereale, dar nu dulci, naturale, de grâu. Și ne dau energie 4-5 ore. Apoi, vin profesorii la noi acasă, că ea face învățământ la domiciliu. (…) Când suntem la masă nu vorbim deloc, pentru că nu este sănătos pentru stomac. Mai stăm de vorbă la desert puțin.

Sunt asistent maternal de 17 ani. Apoi o să o înfiez la 18 ani cu acordul ei, pentru că nu îndeplinesc condițiile pentru adopție. Iar în continuare vreau să ne bucurăm, să termine facultățile,' a spus Viorica Pârvan, mama adoptivă a lui Lorelai.

Viorica Pârvan a vorbit și despre faptul că mulți oameni au criticat faptul că Lorelai a câștigat marele premiu la „Românii au talent', spunând că a fost votată doar pentru că a fost vorba despre un caz social.

„Oamenii au criticat-o și au spus că a câștigat pentru că Pro Tv-ul a prezentat-o ca fiind un caz social, însă Mihaela Rădulescu și Andra au apărat-o. Domnul Gigi Becali a felicit-o, dar și mulți alți oameni necunoscuți,' a mai spus Viorica Pârvan.

Alberta Lorelai s-a născut fără membrele superioare şi fără femur la ambele picioare, iar pentru ea, atunci, viaţa, propriii părinţi şi medicii au ridicat din umeri a neputinţă. Astăzi, istoria fetiţei, devenită o mică minune, care scrie, pictează şi cântă doar cu piciorul, care publică volume de poezii şi albume cu muzică compusă de ea, lucrează la computer, merge la şcoala normală şi joacă în piese de teatru, ar fi fost, într-un fel, de nespus, dacă n-ar fi existat sufletul şi dăruirea unei femei extraordinare, căreia Alberta îi spune din inimă „mamă.

Foto: Captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este mama lui Lorelai, fetița fără mâini, care pictează cu picioarele și care a impresionat o lume întreagă cu povestea ei

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian, cuvinte impresionante pentru Stephen Hawking

Lorelai Moșneguțu, lecția de iubire sau povestea unui miracol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate