Interpreta de muzică populară care L-a văzut pe Iisus Hristos

Saveta Bogdan

Interpreta de muzică populară care L-a văzut pe Iisus Hristos. În Săptamâna Mare, o interpretă de muzică populară declară că L-a văzut pe Iisus Hristos.

Saveta Bogdan spune că l-a văzut și a vorbit cu Iisus Hristos. Dar asta nu este tot! Îndrăgita artistă de muzică populară a mărturist cu ceva ani în urmă că Fecioara Maria i-a apărut în sufragerie.

Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, Saveta Bogdan este o femeie greu încercată de viață.

saveta bogdan

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori, dar de fiecare dată, căsniciile s-au terminat lăsând urme adânci în sufletul artistei. În plus, artista a fost abuzată fizic de unul dintre foștii soți.

După cele două experiențe triste, Saveta Bogdan nu și-a mai refăcut viața. Vedeta a trecut printr-o perioadă grea, cu multe lacrimi și nopţi nedormite.

Interpreta de muzică populară care l-a văzut pe Iisus Hristos

“Plângeam în fiecare seară că eram singură. Într-o seară am avut o viziune. M-am uitat pe balcon, iar Iisus Hristos era pe balcon şi îmi spunea să nu mai plâng. Dar eu îl văzusem deja în vis. Arăta exact cum arăta în icoană. Din clipa aia nu am mai plâns niciodată.

De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria să ajung în America sănătoasă. Mi-a apărut în vis, exact în sufragerie la mine, lângă o icoană mare şi mi-a spus că da, voi ajunge în America sănătoasă. Şi chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul emisiunii “Agenția Vip”.

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete