Cum arată astăzi actorii pe care îi urmăream cu sufletul la gură în anii ’90? Transformarea este spectaculoasă!

Cum arată astăzi actorii pe care îi urmăream cu sufletul la gură în anii ’90? Transformarea este spectaculoasă!

În anii ’90 îi urmăream cu sufletul la gură, iar dacă unii dintre ei ne făceau să râdem cu poftă, alții ne țineau în suspans până la finalul filmului. Actorii care s-au bucurat de succes în perioada anilor ’90 au suferit transformări spectaculoase de-a lungul timpului.

Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la momentul în care s-au lansat pe piață, încă revedem cu emoție filme ca “Top Gun”, “Curly Sue” sau “Clueless”. Ne-au marcat copilăria și tinerețea, motiv pentru care ne stârnesc nostalgia ori de câte ori sunt difuzate pe canalele de televiziune.

Cum arată astăzi actorii pe care îi urmăream cu sufletul la gură în anii ’90?

Timpul și-a pus amprenta nu doar asupra vieții lor profesionale, ci și asupra aspectului fizic. Mulți dintre actorii care se bucurau de un succes fantastic în anii ’90 erau la început de carieră, iar între timp s-au maturizat, au devenit din ce în ce mai buni și și-au construit cariere de succes, fie că au ales să rămână în lumea cinematografiei, fie că au decis să meargă pe un alt drum profesional.

Kelly McGillis a jucat alături de Tom Cruise în “Top Gun”, actrița devenind celebră pentru acest rol, filmul bucurându-se de un succes răsunător.

Andie MacDowell a jucat în mai multe producții cinematografice, dar pentru că nu a reușit să obțină performanțele la care se aștepta, aceasta s-a întors la prima ei pasiune, modelling-ul, devenind astfel imaginea unui brand cosmetic foarte cunoscut.

Alisan Porter, actrița care a interpretat-o pe fetița adorabilă din “Curly Sue”, s-a transformat într-o femeie frumoasă. După ce a cucerit pe toată lumea cu gingășia ei, Alisan Porter și-a îndreptat atenția către teatru pentru o scurtă perioadă de timp, urmând ca ulterior să își construiască o carieră în muzică, potrivit filmnow.ro.

Alicia Silverstone, Matthew Lillard și Nicholle Tom sunt alți trei actori care au trecut prin transformări spectaculoase din momentul în care au apărut în lumina reflectoarelor și până în prezent.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi actorii pe care îi urmăream cu sufletul la gură în anii ’90.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Elisabeta a II-a, declarație emoționantă pentru fiul său, prinţul Charles: „Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând'

Florin Busuioc trebuie să facă asta toată viața, dacă vrea să mai trăiască

De ce Meghan Markle nu are voie să facă schimbări radicale de look? Regula pe care și prințesa Diana a fost nevoită să o respecte

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete