Motivul pentru care o femeie se căsătorește des cu soțul ei: „Am o perspectivă unică”

O femeie a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei se căsătoresc des. Medicii i-au dat o veste devastatoare.

Când Kelly Warnell și Jon s-au căsătorit prima dată, în iunie 2016, au organizat o zi de nuntă cu tematică cinematografică, iar ei i-a plăcut atât de mult încât și-a dorit să o poată face din nou.

Ei au făcut o înțelegere ca la fiecare cinci ani să își reînnoiască jurămintele sau să divorțeze. Dar decizia lor a luat o întorsătură sumbră atunci când medicii au descoperit că Kelly avea o tumoare pe creier care îi putea șterge memoria.

Curajoasa mamă a suportat o operație riscantă de nouă ore, în care chirurgii i-au deschis craniul pentru a îndepărta tumora care se afla pe trunchiul cerebral. Cei doi au marcat supraviețuirea ei printr-o ceremonie spectaculoasă în Las Vegas, în această vară.

„M-aș căsători cu Jon în fiecare zi dacă aș putea, dar asta nu este posibil. Ideea de reînnoire a început ca o mică distracție, dar de la diagnosticarea tumorii mi-am dedicat viața pentru a crea cât mai multe amintiri posibile, pentru mine și pentru familia mea”, a declarat Kelly, în vârstă de 43 de ani, pentru The Mirror.

Când s-au întâlnit prima dată, s-au înțeles imediat și, din fericire, la fel și fiul lui Kelly și cei trei copii ai lui Jon.

Pentru căsătoria lor, au ales o temă Alice în Țara Minunilor pentru ziua cea mare. Kelly lucrează în industria cinematografică și deține o agenție pentru cascadori. Aceasta a recunoscut că este „puțin excentrică” și că îi place „să facă lucrurile puțin diferit”, dorind să le ofere invitaților lor o zi memorabilă.

Ea a planificat fiecare detaliu, care a inclus domnișoarele de onoare îmbrăcate în mini Alice și organizarea unei petreceri de ceai a Pălărierului Nebun.

În timp ce se pregăteau de o altă nuntă, Kelly a primit vestea devastatoare.

Ea participa în 2017 la o provocare caritabilă care presupunea vizitarea unui cinematograf în fiecare zi, când a început să vomite de fiecare dată când se uita la un film. Inițial, a crezut că este vorba de o problemă cu vederea, dar în urma investigațiilor s-a descoperit o tumoare de 4 cm pe trunchiul cerebral care îi apăsa glanda pineală, cunoscută sub numele de „al treilea ochi”, deoarece răspunde la lumină și întuneric.

kellySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Femeie eroină pe masa de operație timp de nouă ore

Medicii i-au spus lui Kelly că este benignă, dar că trebuie să se opereze, pentru că altfel ar putea rămâne oarbă.

„Șansele de a supraviețui unei operații atât de delicate nu erau mari. Exista, de asemenea, o șansă să rămân cu un handicap permanent sau să-mi pierd memoria pe termen lung și pe termen scurt”, a declarat Kelly, potrivit The Sun.

Această femeie a suferit operația de nouă ore în septembrie 2017, care a implicat îndepărtarea părții din spate a craniului și tăierea creierului în două pentru a extrage excrescența. Ea era atât de convinsă că nu va supraviețui încât și-a luat rămas bun de la Jon și de la copii.

Kelly nu numai că a supraviețuit operației, dar și-a păstrat și amintirile intacte, iar acum se află în fața unui drum lung de recuperare, atât fizic, cât și mental.

„Am suferit o deficiență vizuală permanentă la ochiul drept, ceea ce înseamnă că trebuie să port un plasture în unele zile. Îl numesc look-ul meu de personaj negativ Bond sau Pirații din Caraibe, a mai povestit Kelly.

După ce a supraviețuit, și-a făcut o „misiune” din a crea cât mai multe amintiri cu oamenii pe care îi iubea. Apoi, cei doi au primit vești și mai devastatoare când Kelly a fost anunțată că tumora a revenit, dar, din fericire, până acum, este prea mică pentru a reprezenta o problemă.

Deși există o șansă ca aceasta să rămână așa, dar dacă va crește, va trebui din nou să se supună unei intervenții chirurgicale. Cu toate acestea, curajoasa femeie a spus că are o atitudine pozitivă și a adăugat că mai are încă multe amintiri de făcut cu Jon și cu familia ei.

„Am o perspectivă unică acum. Această tumoare mi-a dat o poftă incredibilă de viață și o dorință de a crea amintiri în fiecare zi', a declarat tânăra femeie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate