Un bebeluș s-a născut cu diferențe ale membrelor, iar mama își sărbătorește în fiecare zi fiul 1 la 1.000.000

Un bebeluș s-a născut cu o malformație extrem de rară. Tocmai când era pe cale să-și întâlnească fiul pentru prima dată în sala de nașteri, Jennisan a fost anunțată că acesta este diferit. Și în acel moment și-a dat seama că universul o punea la încercare. În loc să se simtă copleșită, frustrată sau frântă de această nouă realitate, mama și tatăl devotat au ales o cale inspirațională diferită.

Iată povestea bebelușului Harrison, una plină de afecțiune, tandrețe, putere și dragoste fără limite.

O sarcină mult dorită și mult așteptată

Jennisan și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, de fapt, când alți copii mici visau să devină doctori, avocați sau astronauți, misiunea ei era să fie mămică.

La 19 ani, a născut primul ei fiu, Jayden, iar 2 ani mai târziu s-a despărțit de tatăl său. Tânăra mamă singură s-a concentrat pe creșterea fiului ei și nu a mai luat în considerare întâlnirile. Dar viața avea alte planuri pentru ea, iar ea s-a îndrăgostit nebunește în momentul în care l-a văzut pe Clint.

Cuplul își dorea să aibă copii, dar lucrurile erau complicate. După ani de tratament pentru fertilitate, au decis să renunțe la ideea de a-și mări familia. De aceea, fericirea lor a fost enormă atunci când au aflat că, în sfârșit, așteptau un copil.

O experiență plină de suișuri și coborâșuri

Această bucurie copleșitoare a început să se transforme în îngrijorare atunci când Jennisan a început să sângereze la 7 săptămâni. Medicii au crezut chiar, în acel moment, că a pierdut copilul. Dar, în curând, lucrurile au luat o întorsătură bună, iar cuplul entuziasmat a putut să se bucure de sarcină știind că nu avea de ce să-și facă griji.

Cu toate acestea, lucrurile au început să devină mai dificile atunci când, cu doar câteva săptămâni înainte de naștere, au aflat că băiețelul nu era într-o poziție favorabilă nașterii naturale și că era necesară o cezariană. Cu toate acestea, viitoarea mămică a decis să rămână puternică, hotărâtă să nu permită ca nimic să saboteze experiența de a-și aduce copilul pe lume.

Momentul cel mare a sosit în sfârșit, iar nașterea a durat mai mult decât se aștepta. Dar, după ore lungi de perseverență, medicul obstetrician și asistentele au anunțat-o veselă pe mămica bucuroasă că își va cunoaște micuțul din clipă în clipă.

Și, în mijlocul acestei emoții, deodată, o liniște cutremurătoare a pus stăpânire pe cameră, în timp ce bebelușul a venit pe lume. Jennisan a început să se panicheze când a văzut cum se transformă expresiile de pe fețele echipei medicale. I-au obturat vizibilitatea și i-au luat băiețelul. Când mama a reușit să arunce o privire rapidă, i s-a părut că a văzut că îi lipseau degetele.

Mai multe cadre medicale au intervenit și au început să spună: „Nu respiră'. Jennisan trăia cel mai mare coșmar din viața ei, scrie Bright Side.

Cu toate acestea, dorința de a trăi a fost mai puternică decât orice altceva și, câteva minute mai târziu, copilul a scos un sunet și a readus speranța în inima mamei sale copleșite. Bebelușul Harrison era slăbit, dar se simțea bine, și a trebuit să fie dus la terapie intensivă neonatală.

Medicul a intrat și a rostit cuvintele care puteau schimba pentru totdeauna viața oricărui părinte: „Sunteți conștientă că fiul dumneavoastră s-a născut cu anomalii? Fiului dumneavoastră îi lipsesc degetele de la ambele mâini și are un picior drept malformat”, scrie sursa citată. Cazuri ca al lui Harrison sunt 1 la 1.000.000.

HarrisonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Lui Jennisan nu-i păsa că fiul ei avea anomalii. Nu o deranja faptul că îi lipseau degetele de la mâini sau de la picioare. Ea era doar recunoscătoare că era în viață și respira. Ăsta era singurul lucru care conta.

Tot ceea ce își dorea era să-l țină în brațe pe micuțul Harrison pentru câteva clipe înainte de a fi trimis cu ambulanța în clădirea următoare și, din fericire, a putut să o facă. A încercat să aprecieze fiecare clipă din acest timp prețios și a observat cât de frumos era bebelușul ei și cât de mult păr creț și des avea.

Chiar dacă nu se aștepta să se confrunte ea însăși cu această situație, Jennisan a crezut întotdeauna că un copil născut cu nevoi speciale ar trebui să fie iubit necondiționat.

„Nu mi-ar putea fi niciodată rușine de copilul meu dacă el sau ea s-ar fi născut special. Acesta este un motiv în plus pentru a-i prețui mai mult”, a declarat ea potrivit sursei de mai sus.

Iar acum știa că a fost testată cu adevărat de univers și a acceptat acest lucru cu brațele și inima deschise. Soțul ei, Clint, nu era la curent cu situația copilului lor, dar Jennisan știa că și el va avea aceeași iubire ca și ea pentru băiețelul nou-născut. Astăzi, bebelușul Harrison este înconjurat de iubire și se dezvoltă într-o casă plină de afecțiune tandră, cu o mamă, un tată și un frate care îl adoră.

Cel mai important lucru pe care Jennisan l-a învățat din călătoria ei este să nu-și subestimeze niciodată propria putere. Ea crede că fiecare provocare este acolo „pentru a ne modela și a ne forma în persoana care este scris să fim'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate