Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a avut copii: “Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”

Cristina Țopescu copii

Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Unul dintre marile regrete ale vieții sale a fost acela că nu a avut copii. Pentru a compensa această lipsă, fosta prezentatoare tv s-a înconjurat de animale de companie și s-a implicat constant în campanii de salvare a acestor suflete. În ultima parte a vieții, Cristina a avut nu mai puțin de opt câini.

Într-un interviu pe care Cristina Țopescu l-a acordat revistei Tango în urmă cu mai mulți ani, aceasta vorbea despre noblețea animalelor, explicând, astfel, atașamentul ei puternic față de acestea.

Ultima oară ai plâns…

…acum două zile, când am văzut pe YouTube un clip cu revederea dintre doi tineri și un leu pe care îl salvaseră când era un pui… vi-l recomand din tot sufletul, poate o să înțelegeți, dacă până acum n-ați făcut-o, de câtă iubire și gratitudine sunt capabile animalele, chiar și cele „sălbatice'. Te întrebi cine e mai sălbatic, noi sau ele“, spunea Cristina Țopescu, conform sursei citate.

Cu câteva zile înainte de a se înălța la ceruri, mai exact pe 16 decembrie, fosta prezentatoare tv a făcut o postare emoționantă în care a explicat motivul pentru care nu a putut avea copii.

Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a avut copii

Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?

Transpunerea în cuvinte a regretului că nu a avut copii a făcut-o pe Cristina să se gândească la tatăl ei, Cristian Țopescu, pe care l-a iubit și care i-a fost un model în viață: “Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri“, scria, cu regret, Cristina Țopescu pe Facebook, pe 16 decembrie.

Ce și-ar fi dorit Cristina Țopescu să facă în ultima zi pe acest pământ

În interviul acordat în urmă cu câțiva ani revistei Tango, Cristina Țopescu dezvăluia ce i-ar plăcea să facă în ultima zi a vieții ei pe pământ. “Aș salva o viață! Mi-ar da iluzia că nu am trăit degeaba până în ultima clipă, aș muri mai liniștită…“, spunea Cristina Țopescu la acea vreme.

Citeste si

De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Jr. și regretata Cristina Țopescu? „De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin'

Cristina Țopescu: Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!'

Foto: Facebook Cristina Topescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete