Cristina Țopescu: “Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!”

Cristina Țopescu - Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!

Cristina Țopescu - Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!

Cristina Ţopescu, om de televiziune şi fiica regretatutul comentator tv Cristian Ţopescu, are un mesaj pentru toți cei care critică copiii vedetelor. Cristina Țopescu: Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!”.

Cristina Țopescu a avut o replica dură la adresa celor care critică și a reacționat dur pe pagina personală de Facebook.

Cristina Țopescu: Ne scuzați că avem sau am avut părinți celebri, iertați-ne!”

“Mai oameni buni, văd tot mai des că înjurați oamenii care au părinți celebri. De ca și cum asta ar fi vreo vină! Când nu vă place cineva, fie că e în politică sau în tv, în teatru, film etc., aud aceeași placă: dacă nu era tacsu, i-a dat mă-sa, i-a dres mă-sa, îl face de rușine pe tacsu și multe alte variațiuni pe aceeași temă… Ba se fac referiri și la părinți care nu mai sunt! E ok, ce ziceți? Știți ce nu înțeleg? Sunteți liberi să nu vă placă un om, să nu fiți de acord cu el, să aveți boală pe el uite-așa de-ai dracu, dar ce treabă are asta cu mama sau cu tatăl lui? Mă gândesc să facem un club al persoanelor publice cu părinți celebri. Uite, Oana Pellea, Tudor Chirilă, Andrei Caramitru și mulți alții, ca să ne înjurați la pachet. Măcar așa vă canalizați ura spre un singur destinatar. În ziua de azi e bine să-ți dramuiești ura, că dacă se termină și nu ne ajunge pentru câți urâm? Iar noi, nefericiții ăștia fii și fiice a lu cutare, putem, în clubul nostru, să ne victimizam și să plângem unu pe umărul altuia:), că tot se poartă victimizarea și pare a fi o schema eficientă de când lumea?

Glumesc și eu! Deși nu prea-i de râs cum am ajuns să ne tratam unii pe alții, când am putea face atâtea lucruri împreună într-o țară așa de bolnavă, de sus în jos. Sau de jos în sus? Nu mai știu!”, a scris Cristina Țopescu pe pagina sa de Facebook.

SA NE SCUZATI CA AVEM SAU AM AVUT PARINTI CELEBRI, IERTATI-NE !Mai oameni buni, vad tot mai des ca injurati oamenii…

Publicată de Cristina Topescu pe Duminică, 17 martie 2019

 

Foto: Facebook

Vezi si:

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete