Motivul pentru care cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton este mult mai vizibilă. Care este explicația specialiștilor?

 

Motivul pentru care cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton este mult mai vizibilăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Mai este foarte puțin până când Kate Middleton va deveni mamă pentru a treia oară și așa cum era de așteptat, toate privirile sunt ațintite asupra ei. Despre sarcina acesteia s-a vorbit destul de mult, mai ales că în primele săptămâni, stările de rău au împiedicat-o să participe la o mulțime de evenimente.

Motivul pentru care cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton este mult mai vizibilă

Chiar dacă a mai fost însărcinată de 2 ori, de această dată, transformarea este mai mult decât evidentă. Dacă în trecut burtica de gravidă a fost mai puțin vizibilă, iar Kate Middleton se putea lăuda cu o siluetă subțire, însărcinată cu cel de-al treilea copil, corpul acesteia a trecut prin schimbări notabile. De această dată, burtica de gravidă este mult mai preoeminentă, motiv pentru care multe persoane au căutat o explicație pentru acest lucru. Astfel, specialiștii sunt de părere că toate aceste modificări sunt perfect normale după cele două sarcini, iar explicația are la bază informații medicale.

“În timpul primei sarcini, corpul se folosește de hormoni pentru a face loc copilului. Cutia toracică și uterul se măresc, iar burtica este vizibilă destul de târziu. La a doua sarcină, cutia toracică este deja mărită, ceea ce oferă uterului suficient timp pentru a se dezvolta și astfel burta este mai pronunțată. În sarcinile ulterioare, corpul are ceea ce se numește memorie musculară, iar burta poate să apară la scurt timp după ce testul de sarcină a ieșit pozitiv. Localizarea placentei se poate schimba la fiecare sarcină, deoarece ovulul se poate atașa oriunde în uter. Kate poate a avut o placentă anterioară, care a determinat ca fătul să se îndrepte către zona spatelui, iar de această dată are o plancentă posterioară, în care copilul se îndreaptă spre exterior și are nevoie de mai mult spațiu”, a explicat Aly Dilks, directoarea Clincii de Sănătate pentru Femei, potrivit dailymail.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Antonio Banderas, departe de look-ul cu care făcea furori în trecut. Cum arată actorul la 57 de ani?

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce va conține prăjitura așteptată de toți invitații?

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu. Cum a arătat vedeta în cea mai importantă zi din viața ei?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete