Antonio Banderas, departe de look-ul cu care făcea furori în trecut. Cum arată actorul la 57 de ani?

De-a lungul carierei, Antonio Banderas a interpretat de multe ori rolul bărbatului fermecător și care reușea să pună pe jar inimile femeilor, fiind de ajuns doar o privire. Look-ul său cu influențe latino l-a ajutat să ajungă rapid un sex-simbol, dar imaginea sa actuală este departe de cea cu care făcea furori în trecut.

La 57 de ani, Antonio Banderas este departe de imaginea sexy cu care reușea să impresioneze ori de câte ori își făcea apariția. Fotografiile recente îl surprind pe actor într-o ipostază mai puțin cunoscută publicului, lucru care i-a pus pe gânduri pe cei ce îl urmăresc.

Cum arată Antonio Banderas la 57 de ani?

Cu un aspect îmbătrânit, ras în cap și cu o privire tristă, Antonio Banderas și-a uimit fanii. Dacă mulți s-au grăbit să pună aspectul actorului pe seama trecerii timpului, adevărul este cu totul altul. Antonio Banderas va da viață personajului Pablo Picasso,  în cel de-al doilea sezon al serialului “Geniul: Picasso”. Acesta prezintă povestea pictorului ajuns la maturitate, motiv pentru care actorul a fost nevoit să treacă printr-o schimbare radicală de look și asta pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

Serialul va fi difuzat începând cu data de 23 aprilie, scenele fiind filmate în mai multe locații în care celebrul pictor a trăit, printre care se numără și Málaga, Spania, locul în care Antonio Banderas s-a născut.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Antonio Banderas.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Noi informații despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Ce le-a spus medicilor fiica ei, Anamaria: „Ne-a rugat în mod special'

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce va conține prăjitura așteptată de toți invitații?

Radu Vâlcan și-a făcut un tatuaj plin de semnificații: „Este o brățară și reprezintă…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete