Motivul divorțului dintre Francisca și Bogdan Lățescu: „Ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine”

Cântăreața Francisca a fost timp de 10 ani într-o relație cu Bogdan Lățescu. De 4 ani erau căsătoriți și aveau și planuri mari împreună, însă toate s-au năruit când, în septembrie, au decis să se separe. Au și divorțat, însă au rămas prieteni.

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. Bineînțeles că am discutat, bineînțeles că a fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi și aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp', a spus Francisca Dulceanu „La Măruță', conform protv.ro.

„Businessul îl ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc', a spus bruneta.

Ulterior, după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a revenit în mediul online cu noi declarații despre divorț.

„Alege să îți asculți inima. Alege să îți crești singur aripile și să zbori! Așa cum am declarat azi în emisiune, vă aduc la cunoștință faptul că, împreună cu soțul meu, Bogdan, am decis de ceva timp să mergem pe drumuri separate.

de-ce-francisca-a-divortat-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A fost o căsnicie frumoasă, tocmai de aceea între noi, momentan, există o relație de respect, de prietenie, iar decizia a fost luată amiabil. Nu vom face un subiect senzațional din asta, mereu am ales ca aparițiile și evoluția mea de până acum să se bazeze pe subiecte frumoase, pozitive și tocmai din acest motiv, am discutat astăzi, prima și ultima dată despre acest subiect', a scris ea pe Facebook.

Și a continuat: „Ușor nu este, dar consider că nimic nu este întâmplător în viață. Vă mulțumesc pentru sprijin și vă doresc să credeți în voi, în visele voastre și în faptul că aveți toate atuurile ca să reușiți în tot ceea ce vă doriți!', a încheiat Francisca mesajul din mediul online.

Apoi, pentru Fanatik, și soțul ei a făcut dezvăluiri despre divorț. A spus motivele pentru care au ajuns la separare. „Noi am divorțat de comun acord, nu văd de ce ar interesa acum ce a fost între noi câtă vreme nici căsătoria nu a interesat. Nu suntem nici Obama, nici Bush. Răceala s-a întâmplat în timp. Nu s-a întâmplat brusc. Noi suntem amici în continuare, ne ajutăm în continuare dacă e nevoie. Păstrăm relația de prietenie. Am considerat că e mai bine așa. Noi eram într-o oarecare tensiune, să zic așa, de asta nu-mi plac chestiile astea în România, că se face tam-tam din orice. Îți spun doar atât: motivul principal al divorțului a fost că ea a pus cariera pe primul loc și nu mi-a picat bine. Eu știu că familia e cea mai importantă și apoi cariera', a declarat Bogdan Lățescu.

Întrebată de aceeași sursă de ce s-a despărțit de soț, Francisca a mărturisit: „Vă spun sincer, nu aveam ce să mai facem. Relația cu el nu mai funcționa. El voia familie, copii. Eu tot spuneam că urmează și asta. Vă spun sincer, eu vreau pe radio.

Vreau să fac altceva, nu zic că nu vreau copii. Dar nu știu dacă acum. În plus, vacanțe, nu ne sincronizam. Eu voiam acum… El pierdea bani dacă venea cu mine. Și ne chinuiam reciproc. Iar asta nu e corect', a declarat ea pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete