Ce simptome a avut Nea Mărin, care a fost operat de apendicită: „Veneam, dansam și muream acolo, leșinam”

Nea Mărin a lipsit din emisiunea „Poftiți pe la noi', difuzată miercuri seară la Antena 1. De la prima oră a dimineții a acuzat dureri mari în zona abdomenului. Acestea s-au acutizat, iar el s-a dus de urgență la spital.

A făcut mai multe analize, iar în urma unui computer tomograf, nea Marin a primit verdictul: „Nu e bine. Aveți apendicită. Trebuie să vă operăm acum', i-a spus medicul coregrafului.

De îndată, el a părăsit spitalul și s-a îndreptat spre București cu avionul, căci nu era în capitală. „A venit direct cu diagnosticul și m-a întrebat: Unde vreți să mergeți? La București vreau să merg. M-a pregătit cu antibiotice, cu de toate, au băgat în mine. Mi-au zis: Totul e ok, puteți să mergeți la avion. M-am urcat la colegul meu în mașină și am plecat la aeroport la Baia Mare', a povestit nea Marin, care a fost operat de apendicită.

nea-marin-operat-apendicita-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Dacă nu-mi făcea CT-ul, veneam, dansam și muream acolo, leșinam', a mai adăugat coregraful. El nu s-a mai întors în emisiune, l-a sunat pe Liviu Vârciu și l-a anunțat că se operează și că filmările continuă fără el.

„Sănătate, nea Marine! O să facem în cinstea ta evenimentul', i-au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

„Doamne, și ce pregătisem! Să îl iau pe acela, concurs cu el (n.r. – cel care dansează mai bine decât el), să sar, să fac. Deci durerile astea, pe care le-am avut atunci, tot apendicita îmi făcea figuri. Eu nu m-am gândit niciodată', a mai spus coregraful la Antena 1.

Nea Mărin are 64 de ani și e dansator și coregraf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete