Motivele pentru care Hilaria Baldwin ascunde sexul bebelușului

Alec Baldwin și soția sa vor deveni părinți pentru a șaptea oară. Marea veste a fost anunțată chiar de ei săptămâna trecută pe rețelele de socializare. Hilaria Baldwin nu este deloc pregătită să dezvăluie sexul copilului.

Marți, tânăra de 38 de ani, a explicat pe Instagram Story că știe deja sexul bebelușului ei, dar a decis să nu îl distribuie public încă.

„Atât de mulți dintre voi vă întrebați ce am… Știu și vă voi spun, dar aștept două lucruri', a început ea

„1. Am pierdut un bebeluș la 4 luni în 2019 (poate că unii dintre voi își amintesc). Mă gândesc zilnic la ea și înțeleg că maternitatea are frumusețea și întunericul ei. Dar voi aștepta până când voi trece de punctul în care mi-am pierdut fiica', a adăugat soția lui Alec Baldwin.

Hilaria Baldwin a suferit un avort spontan în aprilie 2019. Câteva luni mai târziu a rămas însărcinată din nou și la 16 săptămâni de sarcină, noiembrie 2019, a suferit o nouă pierdere a sarcinii, scrie People.

Viitoarea mamă a șapte copii a explicat apoi că celălalt motiv al ei pentru a renunța la împărtășirea sexului copilului este că vrea să includă sexul oricând vine momentul.

„2. Mulți dintre voi știți cât de conectată sunt cu comunitatea LGBTQIA+ și vorbesc cu câteva persoane apropiate despre cum pot fi atent și incluziv în a ajuta la crearea unei lumi mai incluzive de gen.

Sincer sincer, s-ar putea să continui așa cum am făcut-o. Dar având în vedere toate prejudecățile pe care le văd în această țară în acest moment, trebuie să mă opresc și să mă gândesc bine și să primesc niște sfaturi.

Mă doare atât de tare să văd că oamenii sunt defăimați și hărțuiți și nu sunt incluși pentru că sunt pur și simplu cine sunt. Oameni pașnici, iubitori și frumoși', a adăugat Hilaria Baldwin.

Soția lui Alec Baldwin a împărtășit recent modul în care decurge sarcina ei până acum, scriind pe Instagram Story: „Vă mulțumesc pentru toate cuvintele voastre amabile și pentru urările voastre dulci. Mulți dintre voi vă întrebați cum mă simt. Răspunsul este: greață, obosită și fericită 😂 Vă iubesc pe toți. Vă mulțumim că ați sărbătorit alături de noi.”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete